С декларация войводата Н. Шаламандов напуска групата на ВМРО в ОбС Сандански

22 Ноември 2023 | 01:20
3 коментара
Общество
България
С декларация войводата Н. Шаламандов напуска групата на ВМРО в ОбС Сандански
Декларация от Николай Шаламандов

С настоящата декларация заявявам публично и категорично, че моралът и убежденията ми повече не позволяват да бъда част от мнозинство, което подкрепя управлението на кмета Атанас Стоянов.

Случващото се през последните седмици в Общинския съвет на Сандански за пореден път показа, че е на път да се сформира бизнес коалиция, водена единствено от икономически интереси. Аз нямам място в подобни уговорки.

Винаги съм бил последователен в действията си и почтен към хората, с които работя. Решението, което взимам днес не е лесно, но е единственото възможно. Напускам групата на ВМРО в Общинския съвет и оттук нататък ще взимам решения само съобразно моралните ми разбирания и в интерес на мястото, в което живеем.

Ще продължа да работя за Сандански като независим общински съветник. Ще подкрепям всяко смислено предложение за общината ни, но и ще бъда против тези, които загърбват общия интерес в името на личното си благо.
Благодаря на колегите и приятелите ми, с които толкова години сме били заедно и с които сме спечелили толкова много битки. Можем заедно да върнем управлението на общината ни там където трябва да бъде, но първата и най-важна стъпка е да посочим ясно проблемите и порочния модел, който се сформира. Това правя аз днес.

Зная, че само така ще мога да гледам хората в очите и един ден ще се гордея с избора си. На всички, които остават в бизнес обединението, което преследва властта на всяка цена искам само да кажа – не е късно да постъпите така, както е редно.
От днес дължа отчет само на хората, които са ми гласували доверие и ще го давам във всеки изминал ден с работата си!

Добавени коментари

Мравка публикува:
25 Ноември 2023 | 08:28
Мравката е умен той даде възможност на Шаламанов но колегите не го искат и така дойде краят,.
ХАхахаха публикува:
22 Ноември 2023 | 12:11
Сега щял да работи за гражданите , а до сега къде бяхте ?Такива трябва да се изчистят от ОБС Сандански . В този съвет само анимационни герои - Пухи, Мики Маус и Змея ;) Какво сериозно може да излезе господа? ГЕРБ не дали не техния да се кандидатира, тове не е ли предателство спрямо всички ,които гласуваха за Вас? Само питам и си разсъждавам!
ВОЙВОДА ПРЕДАТЕЛ публикува:
22 Ноември 2023 | 08:32
ВОЙВОДА МИ БИЛ ТОВА Е ПРЕДАТЕЛ НЕ ГО ИЗБРАХА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ И СЕ СЪРДИ НА ЦЕЛИЯ СВЕТ НА МИНАЛОТО ГЛАСУВАНЕ ВДИГНАХА РАЦЕТЕ САМО СЪВЕТНИЦИТЕ НА ВМРО ДРУГИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ ЗА НЕГО ЯНЕТО И ЯВОР МУ КАЗАХА НА КМЕТА ЧЕ НЯМА КАК ДА ГО ПОДКРЕПЯТ НА ШАЛАМАНДОВ И ТОЙ СЕГА ПРЕДАВА ЧЕТАТА Е ТОВА Е СЕЛЯНИНО ОТ СЕЛО ПИРИН.

Добавете Вашия коментар

TOP