С благотворителен футболен мач Апостол Апостолов и коалиция-Бъдеще за община Симитли закриват предизборната си кампания

26 Октомври 2023 | 10:30
0 коментара
Общество
Благоевград
С благотворителен футболен мач Апостол Апостолов  и коалиция-Бъдеще за община Симитли закриват предизборната си кампания

С кауза – в полза на децата с увреждания и равнопоставеност на училищната среда, отборът на коалиция „Бъдеще за община Симитли“: кандидатът за кмет на община Симитли Апостол Апостолов, кандидатите за кметове на селата и кандидатите за общински съветници на  Партията на зелените и ПП ГЕРБ слагат красив венец на една позитивна, открита и отговорна предизборна кампания.

На 27 октомври, петък, от 18 часа, в залата на Спортен комплекс „Арена“ - Симитли, Апостол Апостолов организира БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МАЧ. Един срещу друг  ще се изправят отборите на коалицията „Партия на зелените“ в приятелска среща с отбора на ПП “ГЕРБ“.

На видни места в залата ще бъдат поставени кутии за дарения, средствата от които ще се предоставят на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ - Симитли за изграждане на достъпна среда за ученици с увреждания.

„Закриваме кампанията достойно така, както я започнахме. – споделя кандидатът за кмет на община Симитли Апостол Апостолов. – Всички събрани средства ще дарим на училището, за да могат ученицете с увреждания да са равнопоставени. За пореден път искам да благодаря на всички жители на община Симитли – за срещите, за доброто, което заедно постигнахме. И нека в петък, на 27 октомври, отново сме заедно, както винаги сме били – в подкрепа на благородна кауза. В подкрепа на КАУЗАТА община Симитли.“

 

Предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление!

TOP