РП-Благоевград привлече като обвиняем общинския съветник Кирил Ваклинов

18 Септември 2016 | 14:16
0 коментара
Криминално
РП-Благоевград привлече като обвиняем общинския съветник Кирил Ваклинов

Районна прокуратура- Благоевград привлече като обвиняем общинския съветник Кирил Ваклинов за причиняване на лека телесна повреда на полицай по хулигански подбуди .

Според обвинението на 11 септември по време на футболния мач между отборите на Пирин и Ботев Пловдив на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград е възникнал пожар. Служители на ОД-МВР Благоевград, които били ангажирани с охраната на футболната среща забелязали, че в близост до огъня има дете, което продължавало да пали плакати. Полицейските служители се приближили до детето, за да предотвратят разпространяване на пожара, а един от полицаите направил забележка на детето да не пали огън. В този момент към тях се приближил общинският съветник Кирил Ваклинов, който започнал да отправя обиди и закани по адрес на полицаите и нанесъл два удара в корема на полицейския служител, направил забележка на детето.

В петък на Кирил Ваклинов е повдигнато обвинение за това, че е причинил лека телесна повреда на полицейски орган, като деянието е извършено по хулигански подбуди. Разследването по делото продължава.

Добавете Вашия коментар

TOP