Росен Миленов организира обсада на сградата на ДАНС в София на 25.05.2021 г.

23 Май 2021 | 18:25
3 коментара
Общество
Росен Миленов организира в социалната мрежа обсада на сградата на ДАНС в София на 25.05.2021 г.
 
  Росен Миленов,
На 25.05.2021 г. от 15,00 часа се организира обсада на сградата на Държавна агенция „Национална сигурност“, находяща се на бул. „Черни връх“ № 45 с цел:
1. Влизане на гражданите, със съдействието на разследващи полицаи от МВР, които на основание чл. 212, ал. 2 от НПК ще извършат претърсване, изземване и разпит на свидетели при неотложност, за да се запазят доказателствата относно извършени престъпления във връзка с прилагането на СРС, съхраняване на информация, придобита от СРС и възпрепятстване на правосъдието. Ще бъдат иззети сървърите, на които са качени електронните информационни фондове и запечатани касите на служителите с цел установяване на придобита оперативна информация през последните тридесет години относно извършвана престъпна дейност от лица, заемащи ръководни длъжности (в законодателната, изпълнителната и съдебната власт) в държавата и такива, които управляват големи икономически активи (т.нар. олигарси и местни феодали);
2. Разсекретяване на цялата информация, налична в информационните фондове на ДАНС от комисии с участие на граждани и медии, за да стане достояние на цялото общество кой, кога, как и колко открадна от държавата, тоест от народа. Или в банковите сметки, палати в България и чужбина, яхти, хотели, лимузини, дружествени дялове и кюлчета на кои български граждани влязоха онези 200 млрд. лв., откраднати през последните 30 години.
- задържане на Бойко Борисов, Делян Пеевски, Иван Гешев, Кирил Домусчиев, Румен Гайтански (Вълка), Христо Ковачки, Георги Гергов, Вальо Златев, Георги Самуилов и още 15 хил. политици, криминални бизнесмени и магистрати, както и конфискация на 50 млрд. лв. или всички онези, които през последните 30 години ограбиха българския народ.
Вече всеки българин, а и целия свят разбра, че България е страната на неограничените възможности за крадене. Политици и криминални бизнесмени, пазени от полиция и прокуратура присвояват всяка стотинка, изкарана с кървав труд от българския народ през:
- Нагласени обществени поръчки – 4,5 млрд. лв годишно;
- Контрабандна и ДДС – 2 млрд. годишно;
- Концесии за жълти стотинки – 1 млрд. годишно;
- Източване на НЗОК – 1 млрд. лв. годишно;
- Спекулативните цени от монополните положения при тока, водата, горивата, мобилните оператори, банките, олиото и т.н. или 5 млрд. лв. годишно;
- Злоупотребата с парите от пенсионните фондове и Българската банка за развитие за инвестиране в бизнеси на мутри,близки до корумпираната власт.
Справедливост за ограбените българи означава задържане, съд, затвор и конфискация на всички, които в последните тридесет години грабиха България!

Добавени коментари

1 публикува:
24 Май 2021 | 12:30
Тоя периодично изкача от някоя дупка с безумни идеи. Спешно трябва да се прибере в специализирано медицинско заведение.
"Нема такава държава" публикува:
23 Май 2021 | 21:57
Нема и такива управници-ИЗПОКРИХА СЕ! Нема ни тикви,ни бардокви...ни ПКП!Оставиха Плевньо и кандидат-Митов да им бършат осраните задници!Така ,че такъв народ ЩЕ ИМА! Но такива управници като досегашните ВЕЧЕ НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИМА!!!!
Нема такъв народ публикува:
23 Май 2021 | 20:36
Поредния платен ку-ку... почна жегата и даже Мая Манолова и Радев откачиха

Добавете Вашия коментар

TOP