Росен Желязков ще води и листата за евроизборите на ГЕРБ, Андрей Новаков е трети

03 Май 2024 | 15:36
3 коментара
Политика
Благоевград
Росен Желязков ще води и листата за евроизборите на ГЕРБ, Андрей Новаков е трети

Бившият председател на Народното събрание Росен Желяков ще води листата на ГЕРБ за евроизборите.  Така на практика той ще  води и двете листи за изборите в Пиринско.

Утре изтича срокът, в който партиите и коалициите могат да подават заявление в ЦИК за извършване на промени в състава и наименованието на регистрирана коалиция. А на 7 май изтича срокът за регистрация на кандидатски листи в изборите за Европейски парламент.

Така ГЕРБ и ПП изправят един срещу друг по пътя към Брюксел бивши председатели на Народното събрание - Росен Желязков и Никола Минчев. И двамата бяха предсрочно свалени от политическите им противници.

Росен Желязков вече се регистрира като участник и в Националните избори като водач на листата в Благоевград.

Андрей Новаков ще бъде трети в листата за евроизбори. Той бе най-активния и полезен евродепутат от партиите,влезе в топ 100 на най-влиятелните политици.   

Добавени коментари

герб публикува:
03 Май 2024 | 21:56
Да напомня, че Герчев с Андрейчо сасипаха и ГЕРБ Разлог!
? публикува:
03 Май 2024 | 19:46
А защо не пишете за Асим Адемов? Той на кое място е? Стига сте ни занимавали с този Андрей.
Бсп публикува:
03 Май 2024 | 18:41
Андрейчо и Савеклиева сринаха Герб със.своята некадърност. Сътвориха един куп недоразумения и сега Партията де факто има 2 общински съветници. И с цялото си нахалство Андрешко иска пак да е в Европа. Той дали сериозно си мисли ,че става за това?! Омерзен съм.

Добавете Вашия коментар

TOP