Росен Желязков: Няма да съборим кабинета. Ние се готвим за ротация

10 Февруари 2024 | 09:59
1 коментара
Политика
България
Росен Желязков: Няма да съборим кабинета. Ние се готвим за ротация

Няма да съборим кабинета. Ние се готвим за ротация. Това заяви председателят на парламента Росен Желязков в предаването "Събуди се" по Нова телевизия. 

В началото тази форма на управление изглеждаше екзотична. Дори Кирил Петков каза "ние няма да правим коалиция, защото си нямаме доверие. Последните месеци това го забравихме и изглеждаше, че ротацията ще се случи безпроблеми. От няколко дни това не изглежда така. Това се дължи на предложенията на "Продължаваме промяната". "Демократична България" има доста балансираща позиция по отношение на претенциите на "промяната". В началото желанието Денков да бъде външен министър изглеждаше лично, след твоа се облече в партиен контекст, посочи Желязков. Епицентър.бг

 

Очаквайте подробности!

Добавени коментари

Да бе Росене! публикува:
12 Февруари 2024 | 09:26
Как ще съборите кабинета?! Никакво събаряне! Колко може по-дълбоко във властта.А и Сашко Мацурков от Банско е приготвил тротинетката за НС.Чака с нетърпение да станеш министер някаков,та и той пак да се намушка в парламента.Като македонската наденица--ке умре за парламента! А той там най си го може!

Добавете Вашия коментар

TOP