Роналдо: Аз не търся рекордите, те ме търсят

09 Декември 2015 | 18:46
0 коментара
Спорт
Роналдо: Аз не търся рекордите, те ме търсят

Кристиано Роналдо показа обичайното си високо самочувствие, когато коментира четирите си попадения в мача с Малмьо /8:0/.

С тези си голове той стана рекордьор по голове в груповата фаза от Шампионската лига.

Португалецът сподели пред ипанската телевизия Mega.

“Аз не търся рекордите, те ме търсят. Що се отнася до „Златната топка“, не съм обладан от мисълта непременно да спечеля. Доволен съм от моя сезон, независимо от проблемите, които имах в началото му. Сега имам по-голямо доверие в себе си, а и отборът ми помага“, заяви Кристиано Роналдо.

Кристиано Роналдо опроверга слуховете, че иска да напусне Реал Мадрид. Португалецът отново бе в центъра на вниманието след четирите си гола във вратата на Малмьо за разгрома с 8:0 снощи в Шампионска лига. Роналдо има рекордните 11 гола на сметката си този сезон в групите на Шампионска лига.

„Всяка година се появяват спекулации, че напускам. Хората би трябвало да са свикнали с това. Реал Мадрид помогна много за кариерата ми и аз съм щастлив тук", каза Роналдо.

Той добави, че срещата му с треньора на ПСЖ Лоран Блан след последния мач между двата отбора на "Бернабеу" не означава, че преговаря за трансфер във френския шампион.

"Историята с Блан е много проста за обяснение. Когато някой се отнася с уважение към теб, говориш с него. Ако този някой е от Челси, Манчестър или Барселона, няма проблем да говоря с този човек. Но това не означава нищо. Имам договор с Реал Мадрид и оставам тук", каза още Роналдо./БТА


Gong.bg

Добавете Вашия коментар

TOP