Романтична вечер с Мира Радева в Благоевград

15 Март 2024 | 13:07
1 коментара
Култура
Благоевград
Романтична вечер с Мира Радева в Благоевград
Една споделена емоция и страхотно преживяване под знака на литературата и музиката. Така премина вчера срещата на десетки жители и гости на Благоевград с Мира Радева – професионалист, артист и забележителен човек, в зала „Изкуство“ на Регионална библиотека „Димитър Талев“.
Романтичната литературно-музикална вечер продължи над 2 часа, но всеки от присъстващите искаше това невероятно пътешествие да продължи още. Социоложката Мира Радева и нейният партньор на сцената – Александър Иванов-Санди, който свири на пианото, заведоха с лекота и финес всички в света не само на думите и литературата, но и на нотите и музиката.

Мира Радева представи повече от впечатляващо своя „Любовен роман“. Думите са част от нейния живот, те са нейната стихия и ѝ помагат да живее. Затова с огромна лекота и усет дамата, която е почитател на френския език, култура и изкуство, разкрива на страниците на творбата си човешките копнежи, палитрата на живота, жаждата и дързостта да искаш и да живееш телом и духом.
„Този роман е за препятствията и за трудните решения в живота. Написах го със сърцето си за 7 месеца. В крайна сметка материалното е тленно, най-важно е какво сме преживели и с кого сме го преживели“, сподели авторката на романа.

Добавени коментари

Иван публикува:
15 Март 2024 | 22:22
Здравей Благоевград, здравейте будни граждани!! Време е да кажем край на модела Тасков - Байкушев!! 20 годишно мафиотско управление удари дъното. Днес първия сред равните Тасков взима 10 000 български лева заплата от данъците на гражданите на Благоевград!! Оставка за модела!! Започваме стачни действия пред община Благоевград и в зала 22-ри Септември, където се провеждат сесиите на общински съвет Благоевград!! Започваме!!

Добавете Вашия коментар

TOP