Рокът отново на колене пред Цар Футбол

21 Октомври 2017 | 09:50
0 коментара
Спорт

Популярната американска пънк група “Green Day“ се съгласи да промени графика на концертите си в Южна Америка заради страстта на целия континент по футбола. Промяната се прави най-вече заради световната квалификация между Перу и Нова Зеландия.

„Green Day“ ще подкрепи перуанския национален отбор и ще изнесе в страната концерт, какъвто Перу заслужава. Затова нашето шоу беше преместено за 14 ноември“, обявиха американските рокаджий.

Според предварителната програма групата трябваше да направи своето шоу на националния стадион на Перу на 15 ноември, но за този ден е предвидено провеждането на плейофния реванш за Мондиал 2018 срещу Нова Зеландия. Именно заради това „Green Day“ ще изнесе концерта си ден по-рано.

Както е известно, легендарната група „U2“ преди десетина дни забави концерта си в Буенос Айрес, за да може феновете да изгледат световната квалификация между Аржентина и Еквадор. Лидерът на групата Боно дори благодари на Лионел Меси за хеттрика, с който класира „гаучосите“ на Мондиал 2018.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP