Резил! Бившият служител на Цигарената фабрика в Благоевград А. Анакиев открадна телефон на сервитьорка в бар "Шамрок" в града

27 Октомври 2017 | 12:08
0 коментара
Криминално

52 – годишният, бивш служител в Цигарената фабрика на Благоевград, Александър Анакиев задигна телефон за 600 лв. на сервитьорката Ангелина Терзийска  в бар – ресторант „Шамрок” в Блаогевград, научи ексклузивно репортер на Pirinsko.kom.

Случаят е от около 14:00 часа на 19.10.2017г., когато според източници на медията ни, той е бил в заведението като клиент.

Малко преди да задигне телефона, мъжът седнал като клиент на маса, в близост до служебната с мотива, че чака свой приятел, след което щял да поръча.

Докато чакал сервитьорките да обслужват останалите клиенти, Александър Анакиев грабнал мобилния апарат и избягал.

Не преценил обаче, че е записан на камерите в заведението, което му изиграло лоша жега и след прегледа им, бил разпознат от персонала.

От ресторанта веднага предали записите на полицията и Александър Анакиев е задържан от органите на първо РПУ в Благоевград.

По време на разследването от полицейските служители се оказало, че след кражбата, той продал телефона на друг човек, който пък го препродал на трети.

Едва тогава е намерен и върнат на момичето.

Александър Анакиев е бивш служител на цигарената фабрика в Благоевград, в момента е безработен.

Потърпевшата сервитьорка Ангелина Терзийска коментира развълнувана, че благодари на органите на реда за бързата и своевременна реакция от тяхна страна и с облекчение споделя, че се радва за залавянето на крадеца.

Според запознати, седмица преди да свие телефона на Ангелина Терзийска, Александър Анакиев откраднал и друг телефон на стойност от 1 000 лв, отново от момиче от Благоевград. 

Добавете Вашия коментар

TOP