Рестарт на държавността в Банско

31 Август 2021 | 21:31
20 коментара
Общество
Рестарт на държавността в Банско. Днес на заседание на общински съвет в града под Тодорка бе избран нов председател на ОбС-Банско. С 9 гласа "за" 3 против и 4 негласували местните парламентаристи избраха Костадин Загорчин за председател на местния парламент.
Избора на новия шеф разбуни духовете в Банско.
Pirinsko.com публикува без редакторска намеса позицията на "Независимо Банско" в социалната мрежа...
 
Уважаеми съграждани,
Днес, чрез гласуване на редовна сесия, бе избран нов председател на Общински съвет - Банско. На заседанието беше променен и съставът на постоянните комисии към Общинския съвет, както и част председателите и зам.-председателите на комисиите.
В тази връзка бихме искали да Ви уведомим, че ние, водени от стремежа ни за работещ Общински съвет ,какъвто за съжаление до сега нямахме и открито,прозрачно и независимо управление на община Банско , подкрепихме промяната.
Преди две години влязохме в обединение, чиято основна и най-важна цел беше “Генерална промяна”. Именно тази цел беше опорочена от една група общински съветници и от тогава до днес дейността на Общински съвет - Банско се обезличи и компрометира като навлезе трайно в отношения на непрозрачност и предумишленост.
Действията ни от днес са продиктувани единствено от желанието ни идеята за генерална промяна в нейната първоначална същност да продължи и да се доразвие в цялост - в името и в интерес на гражданите на община Банско - хората, които чрез своя глас застанаха зад същата тази идея.
В тези тежки времена община Банско има нужда от истинско надпартийно обединение, а не от политически и лични разделения и вражди, затова призоваваме всички участници в политическия живот на община Банско към единност и разумен подход в решенията си!

Добавени коментари

Банскалия публикува:
02 Септември 2021 | 14:34
Майстора на колажите няма ли да направи един такъв и за Стойчо Баненски и неговата “булка” Петя Ваканчина?
Хора публикува:
02 Септември 2021 | 07:03
Как можете да споменават този крадец Икономов той каквото и да прави вече е в ИСТОРИЯТА На БАНСКО Неголи разбрахте
Донев публикува:
01 Септември 2021 | 22:38
Ако си направи човек равносметка в Банско на две години се връща всичко това което е направил човек така беше ако помните Владо и Гошо как играха пред кащата на Цане га го свалиха и ше стана Владо пътник после и Гошо Икономов и сега вече в ъгала са големите играчи дето в цела България се знае че им викат кокаиновите крале братя грим! Е днес братя всичко се враща и накрая да се знае, око за око, зъб за зъб, смърт за смърт!
Бат Владо публикува:
01 Септември 2021 | 21:55
Момченцата на снимката са полуграмотни идиоти с ай кю-едноцифрено число.Тава , че ми е рестарто!
Леле публикува:
01 Септември 2021 | 16:09
Всеки знае че Гипсовето са най-големите боклуци на Банско.Мишоци страхливи,иначе с големи усти.Големия кажаха че му е още малко па манечкия плъх тогава че го видим какво че прави.Тия лижигъзове винаги са били от където духа вятъра.Ама дойде вятъра на промяната тоя път,продавачи на дрога чао,чао,чао
Бабуджер публикува:
01 Септември 2021 | 14:36
Ей че писувате щуротии тука джипсовето са кадев и кадев е джипсовето. тава е! ако стане напечено кадев че предаде мацурев и джипсовето и че иде при бесепето.
затворник публикува:
01 Септември 2021 | 09:40
големия гипс го ибаха в италия в затвора албанците викаха белото момче е много добро с кавала
Запознат доста публикува:
01 Септември 2021 | 09:32
Кадев играе с всички. Даже сводки пуска на едни службици. Само братята още не знаят.
GERB публикува:
01 Септември 2021 | 09:26
kadev nanese silen shamar na macurev i gipsovete tova e nevijdan perdah po bratqta
мравката публикува:
01 Септември 2021 | 09:07
Братята убиха Васко Донев и нямат място в Банско. Кокаинчовци станаха честни бизнесмени ама не.
долу гипс публикува:
01 Септември 2021 | 08:54
хахахаха били ги страх от гипсовете еми видесе че не гие страх и няма задна тези доносници забравят за политиката и поръчките на банско
Хаха публикува:
01 Септември 2021 | 08:14
Айде не се оправдават метнаха ве догодина и кметски чао чао генерални промените ли да вее и смешноците хахаххахахха лошо ве изиграва тоа път
Петър публикува:
01 Септември 2021 | 07:53
Да не би Весковия боклук който участва навсякъде където може ,старата Дурчова курва и ония от Гурдово винаги предатели ,това ли е промяната ,а да и гудетата големите капацитети ."Браво голяма промяна".
До публикува:
01 Септември 2021 | 00:32
И Гошо Икономов е политически Т Р У П да е забравя
Хаха публикува:
01 Септември 2021 | 00:29
А какъв е Загорчин????
Банско публикува:
31 Август 2021 | 23:16
Браво на тези общинари,и на Кадев!!Трябва да се отървем от двамата доносници Гипсове,които наистина се бяха помислили за недосегаеми!Големият лайнар се мисли за дон Корлеоне,а малкият интеигант освен интриги,и сплетни тоя посерко друго не може да сътвори!Браво на Банскалии трябва сега,и в затвора да ги вкарат двата пумияра долни!Ванчик,тъпият Колди дето не може изречение да изрече,и Бениният педал….те са пионки,смешници едни кукли на конци,те цял живот са били измикяри,и такива ще си останат!Браво Банско,браво…
Банскалия публикува:
31 Август 2021 | 23:04
Кадев се изправя срещу Еринини! Това вярно ли е? Имаме новина!
ДОЛУ ГЕРБ публикува:
31 Август 2021 | 23:03
МАЦУРЕВ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП НАЛИ ГОШО ТИ ТАКА ПОЖЕЛА АЙ ЛЕКА И МЕКА
@ публикува:
31 Август 2021 | 22:45
Всичките на борба за един дояк, голяма промяна няма що.
сашо весков публикува:
31 Август 2021 | 22:13
а браво нема вече разни гипсове колдита бенини ванчик и т.н. ангажимента към мутрите на бойко свърши. кадев удри на масата и казва край на щуротиите. кадев обеща на служебния премиер да махнат мутренската организация от общината и днес е факт

Добавете Вашия коментар

TOP