Републиканците - Г. Икономов, А. Камбитов и Ц. Цветанов откриват офиси в Банско и Разлог

12 Ноември 2020 | 19:24
34 коментара
Общество

До дни ще бъдат открити офисите на Републиканци за България в общините Банско и Разлог. Това стана ясно по време на проведените срещи на председателя и зам.-председателя Цветан Цветанов и Павел Вълнев, областния координатор д-р Атанас Камбитов, членът на Изпълнителния съвет Георги Икономов и Димитър Кондев с членове и симпатизанти на партията от двете общини.

Сред обсъдените теми на срещите бяха преодоляването на страха, както и постигането на повече прозрачност в управлението на местно ниво.

Присъстващите на събитията бяха обединени от мнението, че Републиканци за България е реалната алтернатива на статуквото в общините, в потвърждение на думите за всяване на страх и отправянето на заплахи, които демонстрира местната власт спрямо хората.

Непосредствено преди да започне събитието в Банско бяха изпратени служители на ръководни позиции от общината, които седяха в коли и наблюдаваха кой ще влезе на срещата на Републиканци за България. Сред наблюдаващите бе забелязан и Тодор Тренчев, директор на общинското дружество  „Топлоснабдяване Банско“.

Станали свидетели на тази гледка от 90-те години, хората споделиха, че няма как да се поддадат на подобен мутренски подход и това е допълнителна мотивация да се присъединят към ПП „Републиканци за България“.

От Републиканци за България увериха, че предстоящите седмици ще продължат активната работа и ще дадат гласност на всеки един случай на злоупотреба на власт и мачкане на хората по места, които решават да изберат партията отстояваща евроатлантическата стабилност на страната по пътя към силна и обединена Европа.

Липса на адекватна стратегия за справяне с коронакризата бе сред темите, които бяха повдигнати на обсъждане и че тя е сред основните, заради които обществото е изгубило доверието си в институциите.

Добавени коментари

Таня Станчева публикува:
13 Ноември 2020 | 12:08
Страхливци, застанете с имената си тук! Защо да напускам общината? Аз не съм избрана тук, аз съм назначена. Да Въчкова не я харесвам, дебела вещица и мръсница. Да, Кадев е мишок. Но колкото и да не се харесваме, аз оставам!
Ужас публикува:
13 Ноември 2020 | 11:50
Какви хора сте бе?Без грам съвест,чест и достойнство!!!Ти Икономов,който беше изритан публично от община Банско,ти който рекетираше,репресираше,и уволняваше всеки който не е на твоето мнение,сега си тръгнал пак отново партия да оглавяваш!Ама вярваш ли си наистина?Със теб,и тия около теб,няма как да стане.Вие сте тумора на Банско,трябва да бъдете бити със камани на центъра на града,ти Ръхов,който незнам защо още не е в затвора за разпространение на наркотици,Владо Кушлев който си позволяваше да заплашва хората,а после ревеше,и не се показваше от дома си.Владо Мечето,най-тъпият гражданин на Банско,как не ви е срам бе негодници?Вие сте срам за децата си бе,вие сте за затвор!
Елена публикува:
13 Ноември 2020 | 10:49
Майко мила са кой е регионален Камбита тоя дето опустуши Благоевград а сега е тръгнал да оправя държавата лелелеле направо ще припадна та тоя само се хвали коя е ебал и че сички около него ги е оправал в кметския кабинет
Гошо публикува:
13 Ноември 2020 | 09:59
Тая сбирщина от доказали се крадци,наркопласьори,и доносници каква партия тръгнали да правят?Ръховия-наркопласьор,яде бой навсякъде,и се насира.Дане Чуче,пръв доносник на полицията!Икономовата тиня,за него думите са малко,тва е недоразумение,страхливо,алчно подло,и арогантно!Владо Бего,син на майка си....ку..а!Джембата...пумяр страшен,лижигъзец доказан!Е хора,това е новата партия.....смех голем
Banskaliq публикува:
13 Ноември 2020 | 08:55
Скръстил ръцете,превил се,като мижитурка,ама е отишъл на среща на "републиканците"и Валеювия.. :D Каква е та партия,насобрала целата сган и простаци в околията,не знам... Та ковид 19, пасти да яде,пред та умрешка що не чека,ако има балъци да ги подкрепяя тия,ма то в та безработица,като зараздаваа паричките,че си има и последователите,че хорицата тука (повечето,не сички) за 20 лв. на к`во ле не са готови!!!
Тони Тренчев публикува:
13 Ноември 2020 | 08:34
Г-н, Цветанов ЗАЩО НА МЕНЕ ДАДОХТЕ МАСКА А НА ТВОЯ ЖОРО ИКОНОМОВ ДАДОХТЕ НОВА КЪЩА С ЗЛАТНИ КЕНЕФИ????? КАТО РАЗДАВАТЕ РАЗДАВАЙТЕ ПО РАВНО А НЕ НА ЕДНИ ЗЛАТНИ КЕНЕФИ И КЪЩИ А НА ДРУГИ МАСКИ ДА СЕ ПАЗИМ ОТ КОРОНА ВИРУСА!!! ТАКА ЛИ ЩЕ УПРАВЛЕВАТ ДЪРЖАВАТА РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ????
Републиканец публикува:
13 Ноември 2020 | 07:52
Едно трябва да му се признае на Икономов! Знае как да си прави от приятели, врагове! Уникален е в това! Ненадминат в Банско! Няма да ми стигне страницата ако ги изредя! И тук не става въпрос вече за политика, власт и пари, а за чест и достойнство на хората, които той газеше и унижаваше! И да не внушава каква е обстановката сега, защото по негово време града беше разделен и той следеше кой с кой си говори и пие кафе! Сега му се връща просто! И ако вижда непоканени хора по неговите срещи, това е за да види какво е когато той ги следеше! Разликата е че той ги уволняваше и тормозеше а те ще са там за да види че не са забравили какво им причини! Съветвам и сегашните управляващи и бъдещи да се поучат и да знаят, че всичко се върти!
иван публикува:
13 Ноември 2020 | 07:44
и цветанов и икономов и камбитов са до тук бре хора тези са политически пропаднали за сметка на това добре обезпечени, тава са хора които нямат бъдеще в политиката и ще им бъде трудно защото я няма държавната машина зад тях както беше досега няма го герб няма я полицията няма го борисов няма шефовете на институции няма администрация няма я армията която ги подкрепяше сега са нищо и едни голи обещания, тези хора казват на черното бело, нямат срам и нагли до безобразие. те са компроментирани със жени къщи коли а такива хора обществото не обича а мрази. тези хора ги разследват а обикалят и заблуждават хората добър ден за българската политика петък 13.
Банскалия публикува:
13 Ноември 2020 | 07:00
Партията в банско начело с Ръховия дека продава наркотици и се осира и Трагедията от добринище с 2-3 фирми с над 100 бона задължения пълна пародия
служител община Разлог публикува:
12 Ноември 2020 | 22:34
Като се спомене името на Димитър Кондев в община Разлог Джуров изпада в нервна криза,а Герчев мига на парцали като от Януарски снег.Който не верва да пита служители от общината.
Гошо публикува:
12 Ноември 2020 | 22:26
Голем мерак за таа власт бееееееееее, не неаядоа се. Една година Икономов не може да се заработи нещо друго, само кмет може да работи. И той като бившите му замове, дето му станаха врагове след това заради тая пуста власт и пари - общината та общината. Де малко кротнете! Народа е без доходи, не се знае утре какво иде, те тръгнали да се дебнат и да си демонстрират присъствие. Каточели не са от едно котило и не си знаят номерата.
dps публикува:
12 Ноември 2020 | 22:24
kambitov se hvaleshe che peevski mu e razreshil da otvori ofis v belica
КАЖИ СИ КАМБА публикува:
12 Ноември 2020 | 22:21
КАМБИТОВ ТИ СИНЕ МАЙЧИН ЗАЕДНО С КУЧЕТО БЕХТЕ ЛИ ОТВЛЕКЛИ ЕДИН ЧОВЕК В ЯКОРУДА ДЕТО МУ ВЗЕХТЕ ДЪРВОДЕЛСКИЯ ЦЕХ И ТОЙ ИЗЧЕЗНА В АНГЛИЯ КРИХТЕ ЛИ СЕ С КУЧЕТО ИВО ПОД МОСТА И ПОСЛЕ В ПОЛИЦИЯТА В РАЗЛОГ Я РАЗКАЖИ НЕКОИ НЕЩА НА ЦВЕТАНОВ НЕКА ЗНАЕ ЧОВЕКА ПОНЕ ДА НЕ ХОДИТЕ ЗАЕДНО В ЯКОРУДА ДА НЕ СЕ СРАМУВАТЕ.
цветко петко публикува:
12 Ноември 2020 | 22:09
венета танева и христина шопова са двете мадами дето ще развеват байрака на цветанов
смех! публикува:
12 Ноември 2020 | 22:05
Пиленцата ми сладки! Къде са на Жоро Икономов момичетата от общината, дето ронеха сълзи и сополи, а след това внезапно припознаха новата власт? Защо не виждаме в залата Таня Станчева, Силвето артистката, Ани Тренчева? Ами директорките? Една Валя Дурчова сте оставили да мие срама от тъпите ви бански П. Кой продължава да поддържа топлата връзка между бившата и сегашната кметската власт? Жокер нужен ли е или всички се сещат? Нещастници мизерни сте всички - и републиканци и генерално променени и тъпи неграмотни банскалии! Казах!!!
paula публикува:
12 Ноември 2020 | 21:54
Колкото е кадърен Икономов да печели от друга работа освен държавната - толкова са и ортаците му допреди неколко години. Въчковата и Стойчо да не е да се се много докажаали на друго место? Само от общината лапане!
Запознат публикува:
12 Ноември 2020 | 21:15
Смех! Това е подигравка с Цветанов. Иконом се е хвал , като удавник за сламка със сестрата, племенниците, Кирицовия крадец със служителките от фалшивия магазин с който пере пари, Кушлевото недоносче с на брат му жената, Авраам Цонев не доразвито идиотче, оне смъркач Ръховия, Зоблудения джемба и оне Парлапоне, ама той вече съжалява, че е ходил. Другите са агенти под прикритие
П К публикува:
12 Ноември 2020 | 21:15
Икономов, готов ли си за избори? Само да те питам, нещо друго можеш ли да работиш, освен да си на държавната хранилка и във властта? Някога нещо работил ли си, както всички хора, които искаш да управляваш? Вероятно магазините за дрехи бяха много печеливши, но затвориха с приключване на мандата? Защо ли се затварят печеливши магазини? Явно за да оправиш счетоводството и гепеното са ти трябвали! Не мога да си представя каква е тази болест, която те кара да мислиш, че си роден да управляваш другите, при положение, че не могат да те понасят хората! Как мина днес срещата? С тези хора ли ше спечелиш изборите? Даже хората от тази зала днес ще намалеят до изборите! А когато бившия ви вожд разбере, че го наричате мафиот на вашите срещи, какво ли ще се случи? Цветанов как може да говори такива глупости, че ще сте първа политическа сила? Явно Мечето му се връзва? Но е само той, нали? А ти не осъзнаваш, че като се орезилиш на изборите, това ще е тоталния край на политическата ти кариера! Много планове имаш! Стари! Имотни! Всичко ще се изпари! Очаквам с нетърпение да започне предизборната ти кампания! 100 гласа максимум ти давам! Запомни ли? Дали обърках нещо в кампанията която мина и ти загуби или се случи както ти го написах? По нагъл и лаком за власт човек в околията няма!
Банскалия публикува:
12 Ноември 2020 | 21:07
В Банско, че има ебане. Гошо джората освен , че го еба и куро, че яде. Кушлевото мекере и то , че замине . Директорките- ванка и Сушлевато , че иска да изчезне.
МАШАЛАХ публикува:
12 Ноември 2020 | 20:37
Облаците над възкръсналия политик Цветанов така или иначе започват да се сгъстяват и той едва ли ще успее да си създаде нов имидж и да си изчисти биографията с новоучредената евроатлантическа партия
Разследват Цветан Цветанов и братя Вълневи за пране на пари публикува:
12 Ноември 2020 | 20:35
Касичка на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов ли са братята Павел и Румен Вълневи, разследват няколко независими български и международни организации и медии, сред които и изданието anteni.bg. Разследването ще завърши с доклад до MONEYVAL – общоевропейска организация на 47 европейски държави, на която е възложена задачата да оценява спазването на основните международни стандарти за борба с изпирането на пари и финансирането на тероризма. Откритата симбиоза между политик и бизнесмени, с огромни възможности в САЩ, поражда много въпроси и дава повод на разследващата журналистика сериозно да се заеме със „Случая Цветан Цветанов“, смятат независими наблюдатели на процесите у нас. От една страна Цветан Цветанов беше политическа фигура, през която са минавали огромни финансови потоци от обществени поръчки. Цветанов използваше партията, като беше не само касичката на собствената си схема в ГЕРБ в продължение на близо 10 години, но и човекът, който разпределяше порциите в различни български общини, които са управлявани от кадри на ГЕРБ. Има данни, че през свои доверени лица бившият вътрешен министър и вицепремиер от първия кабинет на Бойко Борисов е разпределял огромни суми към фирми за строителни ремонти, включително и саниране на множество сгради с европейски средства. Има сериозни съмнения, че част от тези пари са връщани обратно към Цветан Цветанов и неговите поставени лица под формата на незаконни комисиони и са разпределяни към лични сметки. Последното влиза в полезрението на европейската служба за борба с измамите ОЛАФ (The European Anti-Fraud Office – OLAF) след щателно подаден от България сигнал. От друга страна Цветан Цветанов показно води луксозен начин на живот и демонстрира несъотвестващ с доходите си стандарт. Съмненията, че Цветанов влиза в корупционни схеми, започват още с първото разкритие за придобиването на 6 апартамента в столицата. Разследването по този казус бе заметено от бившия шеф на НАП Красимир Стефанов, който впоследствие бе изстрелян за благодарност в парламента от разследвания…Цветан Цветанов. Сега журналисти и общественици ще настояват за второ разследване, включително и за международно съдействие. Самообявилият се за евроатлантик Цветанов е последователен в опитите си да се измъкне чист и опитва пак да си отвори политически чадър. За целта той влиза шумно и агресивно в политиката с новия си проект „Републиканци за България“, след като в началото на 2019 година бе принуден да напусне парламента и всички ръководни постове в ГЕРБ заради втори скандал, свързан с придобиването на луксозен апартамент със собствен асансьор от фирмата „Артекс“. По този казус също върви журналистическо разследване. Една от версиите, по които се работи, е оказван властови натиск към строителната компания от страна на Цветанов, за да придобие имоти на изключително ниска и несъответстваща на пазара цена.
ОФИС В СИМИТЛИ публикува:
12 Ноември 2020 | 20:25
ЦВЕТАНОВ КЕ ОТВАРАШ ЛЕ ОФИС В СИМИТЛИ ИЛИ ТЕ ШУБЕ И ТЕБ ДА НЕ ТЕ ОПЪНАТ КАМБИТКАТА ЗНАЕ ЧЕ ПРИ НАШИЯ НЕМА ЛАБАВО ЕБЕ ТЕПА ПСУВА ПЛЮВА СИЧКО КОЕТО Е НУЖНО ДА ВЪРВИ СИМИТЛИ
Лазар публикува:
12 Ноември 2020 | 20:23
Същите артисти като Бареков офиси и после нищо хората не искат да ги видат
kondev публикува:
12 Ноември 2020 | 20:21
miteto markoviq otiva pri cvetanov zaedno sas zaekoviq tava poslednata novina v razlog
Бойко публикува:
12 Ноември 2020 | 20:19
Симитлишкия кмет кога ще го довърши короната
korona chao публикува:
12 Ноември 2020 | 20:14
toq film sm go gledali s barekov tezi prekluchat kat markucho barekov kambotov i ikonoviq sa bankrut a za cvaki da ne govorim kat barkov korona chao
Якоруда публикува:
12 Ноември 2020 | 20:11
Говори се в Якоруда Икономов е изгонен, ходил да подава ръка, казал че ще помага, и е било я си еби мамата и беш да го нема .
Аз съм бурята публикува:
12 Ноември 2020 | 19:51
Пиленца, аз ви създадох и аз ще ви ликвидирам. Смех!
МАГДА БОЯНОВА публикува:
12 Ноември 2020 | 19:47
ЦВЕТАНОВ А БЕ ТИ НАС ЛЮДЕТО ДА НЕ НЕ ИМАШ ЗА ПРОСТИ ТА ТИЯ ПО ТВОЕ ВРЕМЕ НАПРАВИХА КАЩИ КОЙ КАТ МАНАСТИР КОЙ ПАЛАТИ ТЕ ЗА ТАВА ЛЮДЕТО ИМ НАМАЗА СКИТЕ И НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА А ТИ СА НИ ГИ ПРЕМЕТАШ АЙ СИКТЕР. ВИЛИ ПО ГЪРЦИЯ ЦВЕТАНОВ НАРОДА ВСИЧКО ЗНАЕ ТУК ГРЕШИШ НЕ ОФИСИ АКО ИСКАШ ПЕТ ОТВОРИ ТАВА СИ Е ВИЕ СТЕ КРАЙ АМА КРАЙ
До....... публикува:
12 Ноември 2020 | 19:47
Ето от там..... https://silnavarna.bg/2020/11/12/разследват-цветан-цветанов-и-братя-въ/
браво на Шапков публикува:
12 Ноември 2020 | 19:43
Шапков е договорил с Каназирев и пускаа напреш Митето Кондев. Заеков остава на заден план вече митето е напреш
Бансколия публикува:
12 Ноември 2020 | 19:43
Гошо Джурата, иска още една къща в Гърция. Сега има в Банско и в Италия . Траси възможност , ама е пътник
ot deka para публикува:
12 Ноември 2020 | 19:40
ot deka para. e dobre de nova partiq ot deka ima para za ofisi pa i sram nemat ei cvetanov ne ve li e sram bre ta tova e koshtunstvo da nemate belo v ochite da poglednete horata . mite begaj dokato e vreme .
като бареков публикува:
12 Ноември 2020 | 19:37
кой бе че гласува за тия разбойковци ко че гласува та нали им дадоха червени картони че приключат цирка като бареков

Добавете Вашия коментар

TOP