Ремонтират общински път в Сандански

18 Януари 2023 | 11:27
0 коментара
Бизнес
Ремонтират общински път в Сандански

Община Сандански започва рехабилитация на пътния участък при пътен възел с начало кръстовището при голям магазин за техника до с. Ново Делчево.

Общинският път е в много лошо състояние - с много дупки, неравности, неработещо отводняване, амортизирана система за улично осветление и рискови участъци, с потенциал за пътнотранспортни произшествия.

 Проектът за реконструкция включва полагането на изцяло нова асфалтова настилка, отводнителни канавки, мантинели, нова пътна маркировка и съответните пътни знаци. Предвидено е и изграждането на ново кръстовище и светлоотразителни колчета, които да насочват правилно водачите на МПС от с. Дамяница към кръстовището. Участъкът, предвиден за ремонт е една от основните транспортни артерии, свързващи град Сандански и околните населени места. 

До приключването на ремонтните дейности ще се въведе временна организация на движението, което ще се извършва по допълнително изградена лента, успоредна на пътя. Очаква се рехабилитацията да приключи до края на месец февруари.

Добавете Вашия коментар

TOP