Ремонт на асфалтови настилки на детски градини в Разлог

14 Декември 2022 | 11:34
0 коментара
Бизнес
Ремонт на асфалтови настилки на детски градини в Разлог

Община Разлог извърши частични ремонтни дейности на дворните пространства на две детски градини в града. Общинска администрация обнови асфалтовата настилка на площадки и алеи в двора на ОДЗ “Д-р Елиза Астинова” и премахна циментови плочки, в ДГ “Ален мак”.

“През последните месеци насочихме усилията си към предоставяне на по- добра и безопасна среда за игра на всички деца от общината. Обновихме детските площадки в град Разлог и селата, като продължаваме поетапно и с ремонтиране на опасните площи, в дворните пространства на яслите и детските градини.”, коментира инж. Гърменов, кмет на община Разлог.

През последните седмици алеите и площадките, използвани от яслени и подготвителни групи бяха обновени, като дейностите около сградата на ОДЗ обхванаха също – подмяна на навесите на част от съоръженията и пейките на пясъчниците.

С цел предотвратяване на сериозни травми и наранявания, от дворното пространство на Детска градина “Ален мак” се премахнаха циментовите плочки, разграничаващи площадките за игра, като съответните алеи предстои да бъдат озеленени.

По време на визитата си в детските заведения, кметът на община Разлог инж. Гърменов и зам.- кметовете Иван Гюров и Гергана Колчева- Фарфарова обсъдиха и изграждането на рампа за деца и хора с увреждания, на един от входовете на ДГ “Ален мак.”

Добавете Вашия коментар

TOP