Рекордно скъпи билети за Говорещия с кучета в зала "Арена Армеец"

05 Август 2016 | 07:24
0 коментара
Общество
Рекордно скъпи билети за Говорещия с кучета в зала Арена Армеец

Луди пари ще броят софиянци за грандиозното шоу на Говорещия с кучета Сизър Милан в "Арена Армеец" през март. Билетите за атракцията вече се продават, като цените им са от 59 до 145 лева в зависимост от местоположението в залата. Премиум местата са много ограничени, предупредиха организаторите.Пред многохилядната публика Милан ще сподели уникални техники за общуване между стопанина и неговия любимец. Европейската обиколка на звездата от хитовото реалити "Говорещия с кучета" по Nat Geo People и National Geographic Channel включва само 15 дати в 10 страни, една от които е България.  

Атракцията в София ще е на 23 март. За демонстрациите у нас ще бъде проведен специален подбор на български кучета. Собствениците им трябва да следят внимателно новините около събитието, ако искат техният домашен любимец да стане част от шоуто на Сизър Милан.

По време на ценните уроци в София Сизър Милан ще научи публиката как да разчита езика на тялото на кучето и да разбере каква роля играят инстинктите при формирането на поведението на човека и кучето.

Добавете Вашия коментар

TOP