Рекорд: Делян Пеевски и ДПС с подкрепа от 98% в село Бабяк, община Белица

16 Ноември 2021 | 10:08
0 коментара
Политика
Рекорд: Делян Пеевски и ДПС с подкрепа от 98 в село Бабяк, община Белица

Белишкото село Бабяк удари силно рамо на ДПС на изборите за Народно събрание и президент. В родното място на кмета на Белица – Радослав Ревански, гласува и водачът на листата Делян Пеевски.

„Бабяк е малката Швейцария. Г-н Пеевски е помогнал много за Белица и областта като цяло и сега му показваме, че сме благодарни хора“, заяви за ПиринПресс кмета на община Белица, Радослав Ревански.

От 548 действителни гласа в село Бабяк, 533 са за ДПС и Делян Пеевски, което е 98%. Останалите се разпределят между Коалиция „ГЕРБ-СДС”, „Глас Народен”,  „Изправи се БГ! Ние идваме!” и  „БСП за България”.

„Гласувах за връщане на държавността, за да се развива Родината ни и заеме своето достойно място в ЕС“, заяви водачът на листите на ДПС в Благоевград и Велико Търново Делян Пеевски, след като пусна своя вот в село Бабяк.

Той отново посочи, че най-ценният капитал на България са хората и подчерта, че дълг на политиците е да създават такива условия за развитие на регионите, че гражданите да имат работни места и достойно заплащане на труда, а икономиката да прогресира.

„Политиците са длъжни да постигнат консенсус по определени надпартийни теми“, категоричен бе още той и допълни, че политиците не само трябва да осигурят нужните условия за развитието на страната, но и за процъфтяване на толерантността и разбирателството между самите граждани.

Делян Пеевски подчерта също, че е крайно време да бъдат сложени спирачки на олигархичното задкулисие в страната, опитващо се да противопоставя гражданите на България едни на други и спъващо прогреса и развитието на държавата и обществото й.

507 са действителните гласове за президент в село Бабяк.

Очаквано за лидера на ДПС – Мустафа Карадайъ, са 496. За двойката Анастас Герджиков-Невяна Митева-Матеева са гласували 8 избиратели, а за Румен Радев-Илияна Йотова доверието си са дали трима души.

TOP