Реформаторския Блок и ВМРО обсъдиха предстоящите местни избори в Благоевград

23 Май 2015 | 05:52
0 коментара
Политика
Реформаторския Блок и ВМРО обсъдиха предстоящите местни избори в Благоевград

В Благоевград се състоя работна среща между местните ръководства на Реформаторския Блок и ВМРО. На  срещата бяха обсъдени предстоящите местни избори. Отчетени бяха добрите възможностите за общи действия в тази посока по време на самите избори, а и след тях в бъдещия новосформиран Общински съвет. Двете партии декларираха, че основата върху, която са стъпили тези взаимоотношения е Десният политико-икономически модел на развитие в неговия си автентичен вид.

В хода на срещата бяха посочени пропуските в управлението на Община Благоевград, както и вижданията, на двете политически формирования за тяхното отстраняване. Посочено бе, че наред с добрите практики в, Управлението на Община Благоевград са налице и доста неща, които се нуждаят от повече внимание и грижа. В тази посока бе отбелязано, че все по-често трябва да се чува мнението и гласа на бизнеса в града.

   По молба на общинския съветник от ВМРО - Георги Васев бе обсъдена ситуацията в Република Македония. Отбелязано бе, че ако напрежението там ескалира и това предизвика бежанска вълна, към Благоевград, Община Благоевград не е готова за това сериозно изпитание.

По този и други въпроси бе отчетено сходство в мненията на Реформаторския Блок и ВМРО.

   На срещата от страна на Реформаторския Блок присъстваха – Калоян Ханджийски/ДСБ/,  Давид Сукалински/СДС/ и д-р Венцислав Даскалов/ДБГ/. ВМРО-БНД бе представлявано от Георги Васев, Станимир Радулов и Георги Костадинов.

Добавете Вашия коментар

TOP