Рецидивист вдигна брадва на кмета на община Струмяни

04 Септември 2023 | 12:12
2 коментара
Криминално
Благоевград
Рецидивист вдигна брадва на кмета на община Струмяни

Рецидивист вдигнал брадва и заплашил с убийство кмета на община Струмяни Емил Илиев. Екшънът се разиграл в събота следобяд, докато кметът Емил Илиев и двамата управници на селата Раздол и Микрево проверявали инфраструктурата на Раздол заради постоянна липса на вода.

Изведнъж на пътя им излязъл Костадин Варсаминов, препречил им пътя и вдигнал брадва срещу общинския кмет Емил Илиев. Казал,че сега ще го съсече и убие.

Само намесата на другите двама управници е прекратила възможността да стане сериозно престъпление. Извикана е полиция, която е задържала 43 годишния мъж.

„Варсаминов е агресивен човек, тероризира от години целия район. Наскоро преби две жени, бабите живеят в страх. Сезираме полиция и прокуратура, има множество жалби и досъдебни производства, лежа три месеца в затвора, излезе и продължи да плаши хората.

Трябва властите да вземат спешни мерки, а не чакаме да стане белята и тогава да реагираме, каза кметът Емил Илиев.

Варсаминов е рецидивист, многократно осъждан и лежал в затвора. Прогонен е от Сандански, но се заселил в района на село Раздол и малтретира останалите да живеят там възрастни хора. Заграбва чужда собственост, загражда общински имоти, пасе овце. Хората казват, че той е оскотял и се страхуват от него.

Те поискаха Варсаминов да бъде изселен принудително от село Раздол.

автор-Пирин Нюз

Добавени коментари

Бай Хой публикува:
04 Септември 2023 | 14:15
И Камбитов, както и Б. Борисов, вместо да са при Бай Ставри в затвора, се любуват на женичките до тях и си харчат откраднатите от народа пари! Време е за революция и в скоро време ще има още такива като "Трактора" и Ко!
Емил Илиев публикува:
04 Септември 2023 | 12:24
Неможете да ми направите нищо! Пазят ме прокурори! Плащам си на Люси и ме боли дедовия

Добавете Вашия коментар

TOP