Реал Мадрид се отдалечи допълнително от титлата след нулево равенство с Бетис

06 Март 2023 | 08:19
0 коментара
Спорт
Реал Мадрид се отдалечи допълнително от титлата след нулево равенство с Бетис

Отборът на Реал Мадрид допусна поредна грешна стъпка в защитата на шампионската титла в Испания, след като направи равенство 0:0 при гостуването си на Бетис в мач от 24-ия кръг на Ла Лига. Няколко часа след като лидерът в класирането Барселона взе домакинството си на Валенсия, играчите на Карло Анчелоти не успяха да отговорят на предизвикателството и взеха само точка от визитата си на стадион "Бенито Виямарин".

 

Футболистите на Бетис се защитаваха добре, макар че още в 12-та минута топката попадна във вратата им след удар на Карим Бензема от свободен удар, но повторенията показаха, че ударът се е отклонил от ръката на Антонио Рюдигер и ВАР взе решение да отмени гола. През второто полувреме и двата тима имаха по един добър шанс, но не успяха да го реализират и в крайна сметка срещата завърши при нулево равенство.

По този начин Реал Мадрид вече изостава с девет точки от Барселона при равен брой изиграни мачове. Бетис заема пета позиция в класирането с 41 точки, три по-малко от четвъртия Реал Сосиедад. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP