Разпродадени са билетите за концерта на Лили Иванова в Благоевград

27 Април 2023 | 10:02
0 коментара
Общество
Благоевград
Разпродадени са билетите за концерта на Лили Иванова в Благоевград

Концертът на Лили Иванова в Благоевград, който посреща примата на българската естрада на 10 май, вече е с разпродадени билети, съобщиха от екипа й. След две седмици в благоевградската зала „Скаптопара“ отново ще звучат любими песни на поколения почитатели.  

Само половин година по-рано същата зала бе изпълнена до краен предел от почитатели от Лили Иванова, която през октомври изнесе голям концерт в Благоевград, част от миналогодишното националното турне на певицата. Благоевградската публика посрещна Лили Иванова с бурни аплодисменти и на крака, а примата накара стотици нейни почитатели да пеят заедно с нея от първата до последната песен, изпълнена на благоевградска сцена. 

Концертът на 10 май в Благоевград е първото музикално събитие, с което Лили Иванова започва своето тазгодишно национално турне. Следващата дестинация е Летния театър във Варна на 14 юни, на 16 юни примата на българската естрада ще излезе на сцената на ДКС във Велико Търново, а на 20 юни в Летния театър в Плевен. 

Турнето продължава през август, като датите са седми август в Бургас, девети в Созопол, на 12-ти – Пловдив и на 17-ти в Стара Загора. През септември почитателите на българската естрада ще видят и чуят на живо Лили Иванова в Добрич, Враца и Хасково, а през ноември турнето продължава в Русе и отново във Варна. Кулминацията на музикалното събитие са два поредни концерта в София на 15 и 16 декември в Зала 1 на НДК. 

Националното турне на Лили Иванова включва 15 концерт в тринадесет града. На сцената с Лили Иванова ще бъдат музикантите от Li Orchestra – Ангел Дюлгеров – китари, цигулка, Огнян Енев – пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов – Чери – китари, Христо Михалков – бас китара, Орлин Цветанов – цигулка, Росен Ватев – ударни, перкусии и вокалното трио LaTiDa – беквокали. В екипа са също Ангел Попов – Ачо – мониторен тонрежисьор, Антоан Хадад – звук и осветление и Николай Недеков – организация и PR.

Българска телеграфна агенция е медиен партньор на музикалното събитие. източник:БТА-Благоевград

Добавете Вашия коментар

TOP