Разорен и съсипан! Един от първите частни предприемачи в Сандански направи опит за самоубийство

05 Септември 2023 | 10:09
1 коментара
Общество
Благоевград
Разорен и съсипан! Един от първите частни предприемачи в Сандански направи опит за самоубийство

Един от първите частни предприемачи в Сандански, собственик на чейндж бюро и хотел в съседно на града село  направил опит за самоубийство, научи първо „Struma.com“. 59- годишният Бойко К. е бил открит в безпомощно състояние от негови близки, а около него празни опаковки от лекарства, настанен е в местната болница, състоянието му е тревожно.

 

За него хората казват, че в първите години на демокрацията е бил сред най-успешните бизнесмени в курортния град, направил е чейнч бюро, което е сред най-оборотните по това време. Имал е и голям хотел в село Поленица.

 

Явно подгонен от банките, заради кредити, човекът просто се поболял. Взели му всичко, хотела, бюрото, къщата. Така разорен и отчаян излязъл на квартира, където е и открит завчера. Не се знае кога точно е погълнал лекарствата. Лекарите се борят за живота му.

Влади Колев / Struma.com

Добавени коментари

До ГЕРБ Якоруда публикува:
05 Септември 2023 | 22:51
Марио Асьов кмет , и посочва кметове по места. Ще купуваме и ще раздаваме. 100% победа. Без Пачки и Джами, без Бедита и Магдета, без Кюрди и Сабюнки, без Айша и Емигюла, без Кавалов и Куцуз. Маргините са с теб. Победа.

Добавете Вашия коментар

TOP