Разлог се превърна в удобно и достъпно място за пешеходците

17 Октомври 2023 | 16:59
5 коментара
Общество
Благоевград
Разлог се превърна в удобно и достъпно място за пешеходците
Изградените нови тротоари в Разлог през последната година, позволяват на пешеходците да се движат свободно и безопасно, без да се създава конфликт между тях и водачите на пътни превозни средства.

Тротоарите станаха достъпни за пешеходците, като на тях вече няма паркирани автомобили. Ново изградените тротоари са равни и удобни за придвижване за майки с детски колички, както и за хора в неравностойно положение. За безопасност на пешеходците са монтирани антипаркинг колчета.

Нови тротоари са изградени в Разлог по ул. „Екзарх Йосиф“, ул. „Архитект Александър Баров“, ул. „Яне Сандански“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Иконом Ангелов“, ул. „Бяла река“, ул. „Поп Богомил“.

Ремонтните дейности на тротоарите създават по-добра и безопасна среда за живот и работа в Разлог.

Добавени коментари

Не плювайте по Разлог! публикува:
18 Октомври 2023 | 09:30
Ние от Банско със семействата си всяка вечер отиваме в Разлог да се разхождаме,защото и нашите тротоари не са цвете.Ще чакаме другите избори дано да ги оправят.
разлоч публикува:
18 Октомври 2023 | 09:04
Интересно къде са жителите на Разлог по тротоарите от 18 000 през 1984 за 30 год. Разлог се срина до 12 000 КОЙ е виновен И къде е цимента м/у фугите
РАЗЛОГ публикува:
18 Октомври 2023 | 09:02
Плочите от Катарино са продадени в Австрия
Лакумчо публикува:
17 Октомври 2023 | 22:24
Така, значи плочките струват няколко милиона само на една фирма и тя е Миле инж. Старите са рсзкрадени и разпродадени. Детските площадки са направени от фирмата на Петре Белчев с бетон за 500 лв за да може да избие БМВ дето Гюро ми продаде за да си купи той ново и на жена му нов джип. Тези момчета наистина ще се помнят като най големите крадци.
разлог пита? публикува:
17 Октомври 2023 | 18:29
Въпрос 1:Колко струват на разложени ремонта на тротоарите ? 2: Колко и кои фирми са се явили с оферти за ремонта на тротоарите ? Коя фирма е спечелила поръчките ? Къде и кой съхранява старите мраморни плочки ? Колко време е гаранцията за тротоарите ? Моля Общината да ми отговори на въпросите !! В противен слуай всичко това би ми изглеждало като предизборна кампания на Гърменов. Междо другото на какво прилича Разлог в момента ? Накъдето и да се обърнеш Герчев те следи от някъде. Много пари имат тия гербери бе

Добавете Вашия коментар

TOP