Разлог е домакин на квалификациите за Европейското първенство по футбол за аматьори

26 Октомври 2016 | 09:52
3 коментара
Общество
Разлог е домакин на квалификациите за Европейското първенство по футбол за аматьори

Разлог е домакин на квалификациите за Европейското първенство по футбол за аматьори, съобщиха от пресцентъра на общината.

Квалификациите ще се проведат на Градския стадион в Разлог. Първата среща е на 27 октомври между Сан Марино и Босна и Херцеговина.

На 29 октомври ще се играе мачът между България и Сан Марино, а на 31 октомври е срещата между Сан Марино и Испания. Всички мачове са с начало 14 часа. Освен стадиона в Разлог, Симитли също ще домакинства мачове от квалификациите.

Там ще се играят мачовете между  Испания и България, Босна и Херцеговина и Испания, България и Босна и Херцеговина.

Добавени коментари

ГРОБ публикува:
26 Октомври 2016 | 18:50
Kolko miliona potanaa tam i nishto, nikoi veche ne mu puka, samo kmetskiq kato se napie i pochne d vadi cifrti toga sekoi se zaoslushova. Panete dupchite v moreto i kradete ka moje, iska se izbira prezident - klasnata!
Разложенин публикува:
26 Октомври 2016 | 18:14
Оти малко не завратите камерата да се видаа уровищата около таа псослувута козирка, над селския рурак. Да се видаа палатите на балканците, да се видаа купчите джубре по ливадите на чобането.
Аматьор публикува:
26 Октомври 2016 | 18:04
Евала, аматьори политици, аматьори бизнесмени, аматьори тарикати, аматьори депутати... къде ако не тука да се направи аматьорското европейско!

Добавете Вашия коментар

TOP