Разкриват ваксинационен пункт в Банско

06 Юли 2021 | 11:11
3 коментара
Общество

Регионална здравна инспекция /РЗИ/ Благоевград отново организира ваксинационен пункт в Банско.

Той ще бъде отворен на пл.”Никола Вапцаров” на 7 юли (сряда) от 10:30 ч. до 13.30 ч.

Здравните власти напомнят на всички, които са получили първа доза ваксина срещу COVID-19 във временния пункт в центъра на града на 9 юни, да посетят отново пункта за инжектиране на втората доза.

РЗИ призовава всички граждани да се ваксинират.

Във временния пункт в Банско ще бъдат налични различни видове ваксини – еднократни и двукратни.

За хората, получили първа доза на 7 юли, ще бъде организирано поставянето и на втората, след определения в схемата за прилагане срок.

Добавени коментари

Е-е-е-й,простак герберски! публикува:
06 Юли 2021 | 19:14
Това не е инициатива на герб бе,идиот загубен! С това си изказване ли ще подигнеш "имиджа" на герб? Глупак миризлив! Пиши,пиши глупости да покажеш колко са "просветени" герберастите!
Това "привилегия" ли е за Банско??? публикува:
06 Юли 2021 | 18:21
"Браво кмете,браво Мацурев" Не пропускате да покажете колко сте прости гербаджии! Цял свят се е потресъл как да мотивират хората да се ваксинират и как да стимулират хората дори и с парични средства,за да го направят-герб Банско си приписаха това мероприятие за свое!Глупаци бре, вие не гледате ли телевизия,не слушате ли радио,не четете ли???А ха-да! Вие сте неграмотни! Щом постоянно се сравнявате с "икономовият бардак" /забележете-не бЪрдак/ вие с него ли се сравнявате? Ами да! Вие с него до вчера си бяхте заедно.И правилно-вие сте си едно-никаква разлика!И това,че народа не иска повече Тиквата от Банкя и съпровождащите го кратуни - не значи,че народът е по-прост от вас! Всяка власт има и край.Герб-СЪЩО!
Банско публикува:
06 Юли 2021 | 17:28
Браво кмете браво Мацурев!! завистливите икономовия бърдак да траят сега!

Добавете Вашия коментар

TOP