Раздутата делегация в Баку не се хареса на Гонзо! Куп ненужни хора се качили в самолета на националите

25 Март 2024 | 07:59
0 коментара
Спорт
България
Раздутата делегация в Баку не се хареса на Гонзо! Куп ненужни хора се качили в самолета на националите

Излишно раздутата делегация, която съпровожда националния отбор в Баку, не се хареса на новия президент на БФC Георги Иванов, пише в днешния си брой в. "Мач Телеграф".

Както е известно, с „лъвовете“ за двете контроли в Азербайджан – с Танзания и домакините, заминаха доскорошният временен президент на БФC Михаил Касабов и куп гости. Реално, повечето от тях са отишли една седмица на туризъм в Баку, но проблемът идва от там, че именно футболната ни централа плаща почти всичко. И вместо част от тези пари да отидат в направление „детски и юношески футбол“, каквото е желанието на Георги Иванов, трябва да се плащат луксозни хотелски стаи на хора, които нямат нищо с БФC. 

По непотвърдена информация разходите за тази една седмица възлизат на над 35 000 евро.

Гонзо логично е недоволен от случилото се, но той нямаше как да намали раздутата делегация, защото цялото пътуване е организирано преди да встъпи в длъжност. 

Със сигурност занапред подобни практики ще бъдат прекратени и в самолета ще се взимат само длъжностни лица и хора, които могат да свършат работа по време на командировката. А не откровени туристи.Мач Телеграф

Добавете Вашия коментар

TOP