Рашков: Ако ДПС няма доверие в МВР, да се обърне към институцията, в която са назначили Гешев

08 Октомври 2021 | 12:48
1 коментара
Криминално

В Кирково са заплашвали човек да гласува за ДПС, иначе няма да му дадат необходимото за отопляване през зимата. Това е един от поредните случаи, в което подобно нещо се случва. Това коментира министърът на вътрешните работи Бойко Рашков пред журналисти.

"Защо се задържа човекът на ДПС в Кирково? Аз ще изнеса в публичното пространство много подобни случаи от изборите на 11 юли, за да покажем на българското общество как една политическа партия се грижи за правата и свободите на българските граждани, притискайки ги да гласуват за нея", коментира той.

"Аз ще кажа тези данни публично, за да защитя името си, защото аз чух изрази като репресия, антидемократичност, което е свързано с моето име. Моето име няма да позволява да бъде опетнявано от пехливан политици", коментира Рашков.

"Аз съм приканвал ДПС, ако има оплаквания от граждани, във връзка с тази профилактична дейност като предупредителни протоколи, както и ако имат сведения за превишаване на правомощията на полицейски служители, аз съм готова да разгледам сигнал", каза още той.

"Ако ДПС няма доверие в МВР, да се обърнат към институцията, на която очевидно имат доверие, тъй като са назначавали ръководителя - главния прокурор Иван Гешев", коментира министърът.

Добавени коментари

Мустафа публикува:
08 Октомври 2021 | 20:28
Евалла на Рашков, евалла на Радев. Живи и здрави да сте. На всякаде така действай те моля ви. Дано ни освободите от тези феодали и дерибей от ДПС и ГЕРБ

Добавете Вашия коментар

TOP