Райна се изрепчи на потребител: Мери си думите, пикло

19 Януари 2021 | 16:36
1 коментара
Общество

Певицата с македонска жилка Райна доста често се забърква в скандали в социалните мрежи, а най-честите причини за това са критики, отправени към нея, които тя очевидно не може да понесе. 

Само преди няколко часа изпълнителката отново влезе в пререкания с потребителите в Инстаграм, заради своя снимка от първите и години на сцената.

Във фен страница "Феновете на Райна" бе публикуван стар кадър от фотосесия на звездата, който е на повече от 10 години. Въпреки че целта на този тип снимки и страници е да припомнят израстването на изпълнителите в музикалната кариера, Райна на одобри идеята на подобни публикации. 

Снимката не цели по никакъв начин да злепостави певицата, но въпреки това тя реши да изкаже своето негативно мнение публично.  

"За какво слагате тия тъпи стари снимки", написа Райна и то говорейки за своя собствена фотосесия, която по скоро би трябвало да и носи гордост и топли чувства, връщайки я към изминалите години. 

Голяма част от последователите на страницата се нахвърлиха върху Райна и я посъветваха, че като обществена личност не и отива да говори по този начин и няма право да претендира какви снимки ще се качват в мрежата. 

Тя от своя страна отново не запази мълчание и написа остър коментар, примесен с обида. "Мери си приказките, пикло" - категорично отсече Райна и сложи край на заформилия се спор. 

Не след дълго въпросният кадър бе премахнат от страницата. 

Междувременно, Райна продължава да прекарва времената на пандемия в родния Сандански и запълва всяка свободна минута със спорт. Нищо чудно обаче съвсем скоро тя да последва примера на много свои колежки и да замине на някой екзотичен остров, където няма и помен от коронавируса. 

Добавени коментари

Лолита Лола публикува:
19 Януари 2021 | 20:37
Ма па тая нещастница за коя се мисли чалгаджийска маймуна минала през хиляди легла за да стигне до където е.Боклук!!!!

Добавете Вашия коментар

TOP