РАДОСТ за Радост!

22 Януари 2024 | 17:20
0 коментара
Общество
Благоевград
РАДОСТ за Радост!
Над 3 000 лева бяха събрани по време на благотворителна футболна среща, която обедини общинските съветници в Благоевград и журналисти от регионални и национални медии, собственик на фирма за строителни материали и граждани.
Спортното събитие се проведе в зала „Скаптопара“, като на терена двата отбора показаха завидни спортни умения и най-вече честна игра.
Победител в мача стана отбор „ОбС“ със сериозна голова разлика. Резултатът остана без значение за всички, защото това, което беше най-важното и за двата отбора е да се помогне на Радост, която се бори с тежко заболяване.
Всички на терена, а и по трибуните се обединиха около това, че трябва да бъдем съпричастни, добри, да бъдем хора и да помогнем поне малко на едно дете в борбата му с коварната болест.
И двата отбора – този на общинските съветници и на журналистите, имаха силна подкрепа от свои колеги, които не спираха да аплодират, когато имаше точни попадения във вратарските врати!
С футболната среща местните политици и журналистите дадоха добър пример и показаха, че обединението е възможно, когато каузата е за спасяването на един човешки живот.
Каузата за набиране на средства за Радост Жечкова остава отворена, като за постъпили нови дарения от страна на общински съветници, ще продължим да информираме, а в прикачения линк може се запознаете с кампанията и банковите сметки за превод на средства, необходими за лечението на младото момиче.
https://pavelandreev.bg/campaign/da-se-obedinim-za-radost

Добавете Вашия коментар

TOP