Радослав Тасков със спешно писмо до кмета за електробусите

30 Май 2022 | 18:34
1 коментара
Политика
Радослав Тасков със спешно писмо до кмета за електробусите

Председателят на Общински съвет Благоевград, Радослав Тасков, изпрати спешно писмо до кмета Илко Стоянов. С него той  изисква предоставяне на официална информация, относно срока за приемане на решение от Общински съвет Благоевград, който да е определен от Управляващия орган, касаещ реализацията на проект „Интегриран градски транспорт на град Благоевград“.

Тасков отправи неотложни въпроси към общинското ръководство, относно предложението, което не залегна в дневния ред на последното  заседание на Общински съвет Благоевград, касаещо закупуване на 6 електробуса с безвъзмездна финансова помощ.

С настоящото писмо Радослав Тасков иска да  бъде предоставена официална информация има ли срок за приемане на решение от Общински съвет Благоевград, който да е определен от Управляващия орган и ако да, какъв е.

Налага ли се свикване на извънредно заседание на общинския съвет, следствие на определения преклузивен срок или предложението може да бъде разгледано от постоянните комисии на общинския съвет и да залегне в проекта на дневен ред за следващото редовно заседание, което ще се проведе на 24.06.2022 година, се пита още в писмото, депозирано от председателя на местния парламент.

Добавени коментари

Иван публикува:
30 Май 2022 | 21:39
Този смешко докога ще бърка л@йна, а не остави кмета да работи. Или Таск оглади панталони за догодина, ама няма как да стане. Даже и кръчницата е пред фалит, защото е скрънза и не плаща

Добавете Вашия коментар

TOP