Радослав Тасков, председател на ОбС-Благоевград: Андон Тодоров стъпва по тънък лед!

25 Януари 2018 | 14:11
5 коментара
Политика

Като юридически неиздържани определи обвиненията от страна на „Партия на зелените” срещу себе си председателят на ОбС в Благоевград Радослав Тасков.

Това стана днес, по време на пресконференция, която той даде пред медиите по повод на предстоящата първа сесия за тази година на местните парламентаристи.

“Предложенията им не са юридически издържани“, така квалифицира Радослав Тасков, опитите на „Партия на Зелените“, да го свалят от председателския стол.

Тасков коментира и факта, че с начина, по който са си написали предложението, изглежда, че визират следващият мандат, в който те може, изобщо да не бъдат част от ОбС.

“Ако Андон Тодоров продължава да пише лъжи, трябва да знае, че стъпва по тънък лед.“, обясни Тасков.

„Най – вероятно се заиграва с мен, защото все още има апетити към председателския пост, но това не е начина”, допълни той и предупреди, че един ден, подобни неща, могат да доведат до съд, защото това е подсъдно.

„След преживяния катарзис на „групата на Дончо“ преди година, започнаха да гласуват „против“ и „въздържал се“ по всички въпроси, независимо за какво се касае.“, каза Радослав Тасков.

Той даде и няколко примери за предложения, които една принципно „зелена“ партия, следва да подкрепи, а визираната група е гласувала „против“ или „въздържал се“.

На пресконференцията Радослав Тасков разясни и темите на утрешната сесия на ОбС, както и темата, която вълнува гражданите през последния месец, а именно детските градини.

Добавени коментари

БАЛИ ама от СЕНО публикува:
26 Януари 2018 | 16:27
Аз не знам кмета защо го търпи тоя Дончо, та той е дребен хитрец бе. И той политик стана, ходи с костюми чарстон, егати резила.
Дончо лизинга публикува:
26 Януари 2018 | 16:22
Дончо, тая дребна душа! Той не може да говори правилно, прецедател ле става. Палячо!!!!!
ИЗБИРАТЕЛ публикува:
25 Януари 2018 | 15:59
ЩОТО ПЪК ДРУГИТЕ СА ВЛЕЗЛИ ПО ПРАВО А НЕ С КУПУВАНЕ. НАМЕСТВАНЕ, РАЗМЕСТВАНЕ И Т.Н. АЙДЕ СЕГА, В ТОЯ ГРАД ЖИВЕЕМ И НИЕ ИЗБИРАМЕ......И ТО КВО СИ ИЗБРАХМЕ Е СЕГА СЕ ВИДЕ.................АЙДЕ ПАК НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗМБОРИ ТИЯ ХУБАВЦИ ВЪТРЕ.............
Ха Ха публикува:
25 Януари 2018 | 15:47
До кога ще си купуваш мястото в Общ.Съвет г-н. Тасков.... С тези мангали дето те избират срещу фалшива ракия и срещу 30 лева....Много се взехте на сериозно .... с Изваров и Ко...Е.ати наглеца
питанка публикува:
25 Януари 2018 | 15:37
Що бе Донката развали нещо дуслука с Кмета и сега кво?

Добавете Вашия коментар

TOP