Радослав Тасков: Близо 1 млн.лева ще струват изборите в Благоевград

04 Юни 2021 | 10:34
0 коментара
Общество

„Макар мандатът да е кратък, надявам се следващият кмет на Благоевград да е готов веднага да започне работа и да има добре подготвена програма за управление. В общината има много проблеми за решаване и предстои сериозна работа, това каза днес  Радослав Тасков, новия председател на Общинския съвет.

Срещата с представители на медиите бе неформална, но въпреки това Тасков направи своя прогноза за предстоящите местни избори. Според него силите на трима кандидати са изравнени и е трудно да се предскаже кой ще е първи. Но със сигурност смята,че ще има балотаж. Тасков призна,че очаква една трудна и мръсна предизборна кампания, като тя ще бъде позитивна в официалните медии, но в социалните мрежи ще има доста нападки и удари под кръста между кандидатите.

Във връзка с частичния вот Тасков уточни,че те ще струват от 800 хиляди до 1 милион лева. Засега тези пари ще се вземат от капиталовата програма на общината, но се надяват че министерството на финансите ще подпомогне с целеви средства Благоевград.

TOP