Радослав Ревански: От днес започваме подготовката за следващите избори

03 Октомври 2022 | 13:57
0 коментара
Политика
Радослав Ревански: От днес започваме подготовката за следващите избори

ДПС е втора политическа сила в област Благоевград, според резултатите на Районната избирателна комисия след проведените вчера парламентарни избори.

„Да, разбира се, щастливи сме от това, което направихме по време на кампанията. Конкретно за област Благоевград, ние повишихме резултатите с близо 2 хиляди гласа, така че ние сме доволни и поздравявам, първо всички гласували на тези избори и конкретно всички хора, подкрепили ДПС“ – коментира за Радио Благоевград Радослав Ревански, кмет на Община Белица и председател на Предизборния щаб на ДПС в област Благоевград.

Според него, тези добри резултати се дължат на това, че партията е близо до хората и не се дават празни обещания.

„Отношението към местното население се оценява по време на избори. От днес, ние започваме да работим за следващи избори. Това е пътят към успеха на ДПС. Това не познава, че скоро предвиждаме нови избори. Това означава за всякакви избори, ние така сме устроени, работим постоянно за хората. Дойдат ли избори, за нас те са един празник и конкретно община Белица го доказа. Ще е безумие, ако има нови предсрочни парламентарни избори“ – категоричен бе Радослав Ревански.

Приоритетите на ДПС остават евроантлантическа ориентация, важните националните проблеми и диалога с всички партии.

TOP