Радослав Кирев с остър сигнал за неправомерно лепене на агитационни материали

15 Октомври 2023 | 17:31
0 коментара
Общество
Благоевград
Радослав Кирев с остър сигнал за неправомерно лепене на агитационни материали
Започнах предизборната си кампания с призив за толерантност и за честна надпревара – на аргументи и идеи. Оказва се, че не всеки от кандидатите за кмет на Разлог, има подобни качества – да се надпреварва с интелект, а не да се бори за власт и внимание. Разочарован съм, да видя и да чуя десетки мои познати и съмишленици, които ми сигнализираха за лепенето на агитационни плакати върху моите.

Това съобщи кандидатът за кмет на Разлог - Радослав Кирев, издигнат от БСП.


В профила си във Фейсбук, Кирев написа:

Спазвайки добрия тон, би трябвало за всеки кандидат – за кмет или общински съветник да се намери „място под слънцето“ за агитационния му материал. Общината ни е малка, познаваме се, но редно ли е да поставяме буквално един върху друг лика си и да си мислим, че така „печелим“?! Каква е победата – за надмощие, за обсебване, за превземане, за облъчване? Какво се постига с подобни действия, за които ще сезирам ОИК, тъй като са в разрез със закона!

Като жител, като гласоподавател ще коментирам, че „заливането“ на общината с едни и същи предизборни плакати не е стъпка към „победата“, а отвращава уморените от избори гласоподаватели, разколебава ги, кара ги да чувстват, че няма избор!

Е, такъв има! Алтернатива има! Изборите идват и си отиват, плакатите ще бъдат премахнати две седмици след балотажа, какво повелява ЦИК. Но какво следва – „още от същото“ или новата личност. Човекът, който не приема изборите като битка, човекът, който не приема властта като „каца мед“, човекът, който не гледа на жителите като роби, човекът, който не се показва „по плакати“ само по избори, човекът, който е бил винаги сред хората!

Радослав Кирев отправи призив към останалите кандидати и към жителите:

Уважаеми колеги – кандидати, нека в следващите две седмици до 29 октомври, запазим толерантността, да бъдем джентълмени, да се държим подобаващо пред хората, които НИ избират! Те са нашият работодател!

Уважаеми жители на общината, Нека ДадемКрилеНаРазлог!
 
TOP