Радослав Кирев: Кметът е дипломат, всички проблеми се решават с разговор!

23 Октомври 2023 | 21:09
0 коментара
Общество
Благоевград
Радослав Кирев: Кметът е дипломат, всички проблеми се решават с разговор!
Кметът като дипломат – всички приоритети и всички проблеми се решават с разговор! С разбиране! С подход! С мисъл!

В това е убеден кандидатът за кмет на Разлог - Радослав Кирев.

Според него ролята на ръководителя е да обсъжда и решава проблемите заедно с останалите кметове на населените места, да приемат добри практики, да се запознава с мнението на експерти и приема тяхната помощ.


Кирев предлага приемни за жителите от всички населени места. Така ролята на кмета е и на модератор, човек, който прави връзката между хората и държавата. Кирев вярва в „Общината с отворени врати“ – достъпна за всеки жител, с работеща система и достъпна за всеки. Аз искам единствено подкрепата на хората. Власт и пари са думите на остарялата, изхабена и пропита в кал политика, от която общината – като една малка държава в държавата, като едно семейство – част от народа, трябва да се отърве. Време е независимостта от страха, от властолюбието и популизма да настъпи, заяви Кирев.
Въвеждане

 

Кирев вярва в „Общината с отворени врати“ – достъпна за всеки жител, с работеща система и достъпна за всеки.

Аз искам единствено подкрепата на хората. Власт и пари са думите на остарялата, изхабена и пропита в кал политика, от която общината – като една малка държава в държавата, като едно семейство – част от народа, трябва да се отърве. Време е независимостта от страха, от властолюбието и популизма да настъпи, заяви Кирев.
TOP