Радослав Кирев: Да дадем криле на Разлог с бюлетина номер 1!

27 Октомври 2023 | 19:51
0 коментара
Общество
Благоевград
Радослав Кирев: Да дадем криле на Разлог с бюлетина номер 1!
Заставам пред вас с чиста съвест!

След месец, в който се срещахме и говорихме, в който аз заявих себе си пред вас, а вие се изляхте пред мен, в който говорихме за проблеми и надежди, а съм все същият. Нито хъсът да стигна до „един пост“ е по-голям, нито съм добил самочувствието на „бъдещ кмет“.

Аз съм си аз – човекът, завърнал се от чужбина в родния Разлог. Човекът, който иска ДА РАБОТИ за общината! Искам вие да сте моите работодатели, искам срещите ни да продължат, искам разговорите да бъдат за идеи, а не за тегоби! Искам Разлог да полети!

Преди месец дадох първото си интервю в живота – да, не ми се бе случвало досега. В него бях откровен. През този месец се сблъсках с „политическата“ реалност – на договорки, на „тайни срещи“, на задкулисие, на схватки. Спазих обещанието си – за толерантна кампания, и не станах част от „тази игра“. Аз оставам верен на себе си!

На 29 септември официално бе поставено началото на кампанията – за мен надпревара, за други – битка за власт. Видях изкривени от злоба и алчност лица. Видях и лица със страх и натиск. Но съм воден от едно изконно право на човека – да бъде свободен, да избира, да разбира, да мисли, да решава сам!

Алтернатива има винаги. Показах пред вас „стъпките“, по които искам да вървя, за да върна Разлог в центъра, а не да е част от периферията. Тези проблеми чух от вас, тези решения предлагам аз!

Скъпи жители на Разлог, Скъпи – защото всеки един от вас е ценен, стойностен, достоен за уважение! Ние заслужаваме по-добър живот, ние заслужаваме истина, прямота, отворени врати, развитие!

На 29 октомври #ДаДадемКрилеНаОбщинаРазлог Аз съм първи в бюлетината!

Аз съм Радослав Кирев!
TOP