Радев с първи думи за ареста на Борисов

18 Март 2022 | 10:39
1 коментара
Политика
Радев с първи думи за ареста на Борисов

Справедливостта не е възтържествувала, докато не се произнесе съдът

Това коментира президентът

Справедливостта не е възтържествувала, докато не се произнесе съдът. Това каза президентът Румен Радев за ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, като уточни, че не се меси в работата на правоохранителните органи. 

“Трабва да бъде солидарни с украинския народ. Всеки, който вземе рение за предоставяне на въоръжение и по този начин въвлича България във войната, трябва да може да се справи пред обществото и да обясни какъв е рискът, защото цената винаги се плаща от гражданите, а не от политиците”, каза президентът.

“Нашата основна задача е да не допуснем българските граждани, нашите стратегически обекти, като ядрената ни централа, де не останат без адекватна противовъздушна отбрана. Виждате, че на територии на съседни държави вече падат дронове със заряди в тях. Ние не трябва да допускаме това да се случи в нашата страна”, заяви президентът.

И още един път напомни, че даване на оръжие на Украйна означава въвличане на България във войната.

Добавени коментари

Бриндо левкемията публикува:
18 Март 2022 | 14:47
Ние сме ВОЛЯ! Ние сме Промяната! Ние сме ИТН! Ние сме едни и същи от Банско във всички партии. Ние сме октопода! Ние сме навсякъде! Ние командваме общината! Ние командваме общинският съвет! Ние си имаме кмет Сашка Въчкова! Ние сме Владо Колчагов и Дине Дурчов! Ние сме силата! Ние сме пътят, истината и животът!

Добавете Вашия коментар

TOP