Радев към службите: Не оставяйте нито една кутия на Пандора неразкрита

07 Октомври 2021 | 10:39
0 коментара
Общество

Българските служби трябва да работят така, че в България да не остават неразкрити кутии на Пандора. Това каза пред журналисти в Благоевград държавният глава Румен Радев. 

Радев заяви, че в двете предизборни кампании трябва да бъдат водещи идете, а не компроматите. „Всеки да има възможност да изяви себе си, да представи кой е, за какво се бори и как ще се бори, да се изяви на сцената“, обясни държавният глава.

„Моят дебат е с българските граждани. Водя го през целия си мандат и винаги съм бил на тяхна страна. Интересен ми е дебатът с всички кандидати за президенти, те са български граждани“, поясни той, попитан с кого от останалите кандидати за "Дондуков" 2 би водил разговори. 

Радев отправи пореден остър упрек към предишните управляващи заради липса на механизми за овладяването на кризата с цените. "Това е световен и остър европейски проблем. Цените са скандални. У нас 177 евро струва киловатчас у нас и с Полша и Румъния сме в най-ниския сегмент. Но какво направиха предишните управляващи, за да предотвратят тази енергийна криза?", попита той. И поздрави служебното правителство за мерките, взети от него за малките и средните предприятия.

Добавете Вашия коментар

TOP