Радан Кънев: Областния център в момента има много силен кмет, ние по-голяма цел от балотаж не можем да имаме за Благоевград

04 Май 2015 | 18:06
1 коментара
Политика
Радан Кънев: Областния център в момента има много силен кмет, ние по-голяма цел от балотаж не можем да имаме за Благоевград

Областния център в момента има много силен кмет, който отново ще се кандидатира. Ние по-голяма цел от балотаж не можем да имаме за Благоевград. Реформаторски блок няма да влиза в коалиция с ГЕРБ за кмет на Благоевград. Най-късно след месец реформаторите ще обявят своята кандидатура за градоначалник на Благоевград. Това каза днес на пресконференция в Благоевград Радан Кънев, който е на обиколка в Благоевградско.

"В момента правим "сито", през което да се отсее един от тримата претенденти, сред които и моя милост", отговори в шеговит тон Калоян Ханджийски.

За Благоевград демократите готвят здрава икономическа  програма, насочена към младите хора.

„Лоша тенденция е, че младите хора напускат Благоевград. Ние ще разработим такава програма че младите хора да останат тук“, каза лидерът на ДСБ в Благоевград Калоян Ханджийски.

Като задоволително определи състоянието на местните структури на ДСБ лидерът на партията Радан Кънев. Той бе категоричен, че в Разлог демократите ще издигнат силна кандидатура за кмет с реален шанс за победа.

„С оглед резултатите, които имаме в Разлог, там няма да влизаме в коалиция, излизаме с наш кандидат“, каза още Радан Кънев.

Още от сега е сигурна подкрепата на ДСБ за Вельо Илиев, ако той се кандидатира отново за кмет на Петрич, добави Кънев.

Добавени коментари

Гоше Кефало публикува:
04 Май 2015 | 18:37
опа нещо задна за петрич да не става велио клиент на прокуратурата?а дано ама надали!

Добавете Вашия коментар

TOP