Работна среща за зимния сезон в Разлог

21 Декември 2023 | 09:30
4 коментара
Бизнес
Благоевград
Работна среща за зимния сезон в Разлог
По инициатива на Община Разлог се проведена работна среща с Хотелиерска асоциация на Разложка долина, представители на РУ-Разлог, ВиК – Разлог и ЕРМ Запад.
На проведената среща, организирана по повод готовността на институциите за успешно протичане на зимния сезон, кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев и зам.-кметовете инж. Гергана Костова и г-н Христо Зайков обсъдиха с всички присъстващи идеи за подобряване електрозахранването в село Баня и град Разлог, поддържане състоянието на инфраструктурата в общината, както и сигурността на пътя.
Единодушно присъстващите приеха, че ключова роля в осигуряването на стабилен туристически сезон, са гарантираните условия за спокойствие и удобство на посетителите през зимния период.
По време на дискусиите бяха представени плановите дейности за качествено почистване на пътната мрежа при снеговалеж, по-строг контрол на пътя от страна на органите на реда, както и пряко ангажиране на ЕРМ Запад с преустановяване процеса на честите прекъсвания на тока.
В заключение, по темата за електрозахранването, Община Разлог ще очаква отговор от Електроразпределителни мрежи Запад за бързи и качествени варианти за преобразуване или реконструкцията на въздушните електропроводни линии.


Добавени коментари

xxl публикува:
21 Декември 2023 | 15:35
Какви институции бе баи уи ти и драглищенката ле че давате акьл на тия тапаци ВИК па тиа каков фактор освен мижави заплати Крадни и лажниСамо нещо имитирате моабет да се надувате един на друг ТОЛУПИ
дудук фарфаров публикува:
21 Декември 2023 | 15:14
тое кмет всеки ден и навсекаде се бута не за да го иска некой,а за да души от дека щее да откраде ,та да си напъни още гушата за последно, оти после нема,апа крадецо си е свикнал да трупа пари с крадни,а не с работа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
стига вече публикува:
21 Декември 2023 | 11:15
този кмет всеки ден ,всяка нощ и навсякъде се бута пък никой не го иска,ебах ти и тъпото парче
фф публикува:
21 Декември 2023 | 09:40
умните главички че измислаа

Добавете Вашия коментар

TOP