Явор Бахаров излезе от килията в Банско с обвинение

09 Февруари 2020 | 15:47
0 коментара
Криминално

Брата на популярния атьор и телевизионен водещ Захари Бахаров –Явор излезе от ареста в Банско, заедно с адвокатите си  с обвинение.

Младият актьор Явор Бахаров  излезе от ареста в Банско, заедно с адвокатите си  с обвинение. В събота около 16 часа той беше арестуван в зимния курорт, след като карал колата си с каска на главата. Това направило впечатление на патрулиращи полицаи, които го спрели и го тествали за алкохол и наркотици.

Полевият тест е показал над 1.2 промила алкохол в кръвта, както и наличие на кокаин, казаха от прокуратурата, цитирани от Нова телевизия. Актьорът е дал доброволно кръв за изследване, чийто резултати ще покажат точното количество на алкохол и наркотици в кръвта му. Стана ясно, че вече е повдигнато обвинение на младия актьор Явор Бахаров. Той беше задържан в полицейското управление в града със заповед до 24 часа. Определена му е мярка парична гаранция от 5 000 лева.

Това не е първият случай, в който младият актьор попада в полицията със същото обвинение. Захари Бахаров неведнъж е настоявал брат му да се подложи на лечение, но засега безрезултатно.

Добавете Вашия коментар

TOP