Ясни са имената на новите кметски наместници в Благоевград

20 Ноември 2019 | 12:49
5 коментара
Политика

Кметът на Благоевград Румен Томов назначи новите кметски наместници.

Досегашният кметски наместник на благоевградските села Габрово и Дебочица Добрин Хамбарджийски запазва поста си на управник. 

Красимир Иванов Поповски поема управлнието на с. Бучино-Лисия. Любен Страхилов Парашкански пък ще управлява с. Делвино, а Кирил Борисов Ивановски ще отговаря за с. Дренково. 

Управлнието в с. Зелен дол поема Александър Александров Мановски, син на популярния благоевградски адвокат Александър Мановски.

Кирил Борисов Ивановски застава начело на с. Обел-Клисура, а Иван Радев Николов ще управлява с. Горно Хърсово.

За село Мощанец ще отговаря Младен Ангелов Николов. Валери Тодоров Байрактарски поема управлението на с. Селище.

Назначаването на Байрактарски за кметски наместник е изненада за част от привържениците на партия АБВ в Благоевград, от чиято листа той беше кандидат за общински съветник преди по-малко от месец. Изненадата е породена от факта, че партия АБВ на местно ниво застана твърдо зад кандидатурата на Атанас Камбитов за кмет на Благоевград.

В изборната нощ на балотажа обаче строителният предприемач се появи сред празнуващите победата в щаба на Румен Томов и назначаването му за наместник на Селище обяснява този факт. 

Добавени коментари

от Г.Хърсово публикува:
20 Ноември 2019 | 15:57
Нека г-н Томов преразгледа назначението на Иван Николов за кметски наместник за с. Горно Хърсово. Има подписка от живущите в селото и приходящите ,с която се заявява нежеланието им да бъде назначен Иван Николов.
ВАЛЕРИ публикува:
20 Ноември 2019 | 15:19
КУЧКАТА БЕШЕ ПО-ДОБЪР КАДРОВИК
ГЕРБ публикува:
20 Ноември 2019 | 15:16
ПЕНСИОНЕРИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ - ОБЩИНА БЛАГОЕВГРАД Е ВАША
селски публикува:
20 Ноември 2019 | 15:10
Колко пари ви даде Вальо Байрако да го внедрите в общината бе. Има да ве учи на далавери с фалшиви документи
ХАХАХА публикува:
20 Ноември 2019 | 14:56
Това , което с изборите Камбитов не успя да направи, този го свърши от раз !!! Поповски щеше да го назначава на друго село, но и така става - заплатата е същата, Иван Николов никой не го иска в Хърсово, Томов го натрапва на хората , а Байрактаро си купи и село ! УУУУУУУУУУУУУУУУУУ !

Добавете Вашия коментар

TOP