Янев: Не може все да бием с по 7-8 гола

22 Февруари 2016 | 00:43
0 коментара
Спорт
Янев: Не може все да бием с по 7-8 гола

Треньорът на ЦСКА Христо Янев заяви след победата с 2:0 над Струмска слава, че не може "армейците" да бият във всеки мач със 7-8 гола разлика. Точни за 17-ия пореден успех в първенството на Югозападната "В" група бяха Борис Галчев и Преслав Йорданов.

"Благодарение на техния вратар част от нашите ситуации не се превърнаха в гол. Не може всеки мач да побеждаваме със 7-8 гола разлика. Успех с два гола също е добре", каза Янев на пресконференцията след мача.

"Футболистите се стараха и съм доволен. Има доста време до мачовете с Берое за Купата на България, ще успеем да ги разузнаем и да се подготвим добре. Изключително сериозен отбор са. Имат треньор, от който имам да уча много във всяко отношение", заяви младият наставник на ЦСКА.

"Берое е фаворит", добави Янев.

"Има още доста неща в нашата игра, които трябва да изчистим. Всички играчи, които са в тима, са важни за мен. Това им го показвам във всяка една тренировка. От тях се иска да работят старателно. Твърдо подкрепям идеята за създаване на Висша лига", каза още Христо Янев.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP