Яне Янев: В Благоевградска област има добре организирана политическа мафия

28 Август 2017 | 11:44
3 коментара
Общество

В Благоевградска област има добре организирана политическа мафия. Това каза пред репортер на Pirinsko.com известният политик и общественик Яне Янев.

Преди 7 години съм внесъл сигнал в парламентарната комисия за борба с корупцията, на която бях председател, след което сме внесли сигнала във Върховна касационна прокуратура и направихме питане в първия мандат на премиера Борисов.

По думите му подобни случаи като така наречения "Суджук гейт" има за 47 Народни представители, министри, зам.-министри и висши държавни чиновници, които в момента са във власта, като част от тях са замесени и в оръжейни скандали, които могат да имат маждународен характер.

Лидерът на РЗС не пропусна да подчертае, че в благоевградска област има добре организирана политическа мафия, която системно целенасочено, освен, че обслужва интересите на софийската мафия, заделя достатъчно и за себе си.

Добавени коментари

тоя ли? публикува:
28 Август 2017 | 12:41
Много лесно се хвърля в пространството такава информация без да има смелостта да цитира имена. Та Янето който полегна на тоя дето щече да го уволнява така си плямта на посоки, за да го забележат че още е жив.
Мая Николова публикува:
28 Август 2017 | 12:06
Аз ли съм глупава или не мога да разбера какво става. Янев казва, че пуснал сигнал преди 7 години. Прокуратурата доколко си спомням един месец са следили ексдепутата от Добрич. А Борисов поиска незабавно оставката на цялото ръководство на ГЕРБ Добрич е няма такава гавра на кой да вярвам незнам ........
охо публикува:
28 Август 2017 | 11:56
Дайте имена!

Добавете Вашия коментар

TOP