Яне Янев: Служебният кабинет е ред бесепари, ред жълти чудовища и ред ченгета

10 Февруари 2017 | 10:13
4 коментара
Политика

Служебното правителство е съставено от няколко проруски настроени олигарси. Те са поставили свои поставени лица – ред бесепари, ред жълти лапащи чудовища и ред ченгета. И тук-таме някой случайно попаднал.

Това заяви в ефира на Би Ти Ви лидерът на РЗС и съветник на бившия премиер Бойко Борисов Яне Янев.

По думите му, ако БСП се върне на власт, държавата ще се върне 10 години назад. "Трагедията ще е голяма, защото те са огладнели много", каза той.

"Не може да има резултатна борба с корупцията при този корупционен модел при тази постоталитарна държава. Защото все още преходът не е свършил, за да свърши той, трябва нашата политическа класа да се отърве от неолибералното мислене. То е основата на прокурупционната среда. Борба с корупцията не могат да водят онези, които са част от паралелната държава", каза Янев, като визираше БСП.

"Тези, които пет пъти управляваха България и пет пъти я докараха до ръба на финансов банкрут, сега, облечени с бели одежди, излизат в конферентните зали и с абломб, със сълзи на очи заявяват, че те са новото и че те щели да преборят паралелната държава, в която се отклонявали толкова много пари. Абе, как може такава наглост, бе! Тези хора забравили ли са, че са били част от всичко, което се е случвало в тази държава. Не могат да се говорят толкова нагло и безцеремонно лъжи, които в крайна сметка рефлектират върху народа", възмути се лидерът на РЗС.

По думите му това, което приказва Нинова, че ще ликвидира паралелната държава, е все едно да ликвидира себе си. "Вие да сте видели някой от социалистическата партия да ликвидира себе си", попита Яне Янев.

"Луканов докара държавата до просешка тояга. След него дойде Любен Беров - кукла на конци, който още повече я загроби. След него дойде Жан Виденов - класически пример за корупция в първоначалния й генезис начело с Веска Меджидиева. След това дойдоха Станишев и Орешарски. Кой от тези петима премиери е светъл образ и пример за качествено управление", подкрепи твърденията си Янев.

източник: Дневник

Добавени коментари

Drug публикува:
12 Февруари 2017 | 20:21
Долно педерасче е,какъв е.На мазната физиономия му пише.
Ходжа публикува:
10 Февруари 2017 | 14:05
СУС бре,педи!Иди си гледай кравите!Видяхме те колко пари чиниш.
свещеник публикува:
10 Февруари 2017 | 13:42
Покай се г-н Янев, докато има време, за да не отиде душата ти в ада.
неутрален публикува:
10 Февруари 2017 | 13:40
Яне, Яне, а ти какъв си? Имаш ли срам и съвест?

Добавете Вашия коментар

TOP