Яне Янев скочи на МВР в Сандански

16 Март 2022 | 14:59
3 коментара
Общество
Яне Янев скочи на МВР в Сандански

Лидерът на безславно залязлата партия „Ред, законност и справедливост” скочи на МВР заради престъпността в Сандански, където е общински съветник.

„Съвсем скоро ще предложа свикване на извънредна сесия, на която да бъдат обсъдени сигурността на гражданите в Сандански и работата на полицията около нейното гарантиране. Поводът за това ми намерение е вихрещата се в града криминална престъпност, това заяви пред „Струма” политика.

„На сесията ще поискам началникът на полицията да обясни докъде е стигнала работата им по разкриването на двата сериозни палежа на коли и камиони, сред които и личният автомобил на бившия полицейски началник Б. Щурков”, каза още Янев.

„Не е нормално в курортен град да има подобни тежки престъпления, които да остават неразкрити. Да се посегне на полицейски началник е наглост и говори за чувство на безнаказаност на престъпниците. Докога ще търпим хора, които отвън носят полицейски униформи, а отвътре са свързани с криминалния контингент и са редовни посетители на нощни заведения , за да ядат и пият заедно с тях”, пита бившият съветник на Бойко Борисов.

„Работа е на общинските съветници и кмета да осигурят спокойствието на жителите на града, а на полицията да вкарва онези, които го нарушават, зад решетките. Защо няма никой в ареста, при толкова сериозна престъпност?!

Градът „гори”, хората се страхуват за имуществото си, а арестът е празен. Ако не се вземат спешни мерки, ще информираме вътрешния министър с потресаващ сигнал за случващото се в курортния град”, обеща Яне Янев.

Добавени коментари

прав е янето публикува:
17 Март 2022 | 08:01
прав си е яне янев таа полиция се е сраснала с мафията в сандански освен па тоя бежковь
Он публикува:
16 Март 2022 | 22:02
Анани, яж го...
браво яне публикува:
16 Март 2022 | 15:25
янето се стега за избори в сандански ама нема да го огрее абе яне тези проблеми в сандански не са от днес а ти като беше на върха защо не каза де бе бойко какво става в сандански ама тогава те интересуваха пасищата а днес местната власт.

Добавете Вашия коментар

TOP