Ядосани благоевградчани искат главата на кмета Илко Стоянов

27 Юли 2023 | 09:05
7 коментара
Общество
Благоевград
Ядосани благоевградчани искат главата на кмета Илко Стоянов
Петъчен протест се подготвя пред сградата на Община Благоевград.

На 28 юли – в последния петък от месеца, любители на животни, представители на неправителствени организации и недоволни граждани се събират пред Общината.
Мотивите на протестиращите да излязат „на улицата“ са свързани с последните новини покрай „кучешкия“ проблем в града. Не са изключени и искания за оставката на кмета, който в социалните мрежи е определян като „основен виновник“ за несправянето с проблема с бездомните животни в града.
Протестът е с начален час 9 сутринта. В същото време ще се проведе и редовната сесия на Общинския съвет. В нея по дневен ред са включени 69 точки.
Преди две седмици няколко неправителствени организации сигнализираха до институциите в София, включително и до президента за нередности, свързани с бездомните животни в Благоевград. ИНФОМРЕЖА

Добавени коментари

Петър публикува:
30 Юли 2023 | 11:31
Мургавия е жалкар! Мръсен индивид с некадърен инструмент за работа! Политическата хигиена е замърсена в 5 политически формации е бил досега! Според мен страда от остро раздвоение на личността! Колкото по- бързо тази мърша се разкара толкова по- добре за този срутен град! Работят само той и светофарите!!!!
Дали публикува:
28 Юли 2023 | 12:12
Ядосани 30 човека,се направиха на важни, ама не им мина номера
Сектата да се успокои хаха публикува:
28 Юли 2023 | 06:01
Искате му куро да ви еба в смешната секта кучкарска издухала, излезнете всички на центъра да ви разцепиме главите да ви покажеме ,че на нашите деца и родители живота е по-важен от вашите схеми чрез кучета!!! Айде като сте големци да ви видим и жандармерията нема да ви помогне утрепки
Прилеп публикува:
27 Юли 2023 | 17:21
А нещо всички траят кои са кандидатите за кмет. Хубаво го храните Кмета... ама да си представят кандидатите другите...за ГЕРБ вече съм отчаян. След като на предишните редовни избори със хватки пак издигнаха доктор Атанас Камбитов. При положение, че всичко живо беше настръхнало срещу него...и си докарахме г-н Томов.После,ново дъно... подкрепиха г-н Андон.. Та сега нещо тишина от всякъде..А иначе както има предложение за не повече от 2 мандата за кмет...да има закон не повече от 2 мандата за общински съветник....найс...а...
Ицо публикува:
27 Юли 2023 | 12:38
Нали ви видяхме пред общината , петима платени и трима зависими!!!!!
Бай Ганю форевер публикува:
27 Юли 2023 | 09:23
За крадене е имало, има и винаги ще има! Да живее Кафевио!
feniks публикува:
27 Юли 2023 | 09:15
Кмете, достатъчно кметуваш! Иди си с добро, озапти си хората, защо назначаваш само неграмотни селяндури! Тази госпожа дето под нейно ръководство е въпросната организация Инспекторат, Дияна Стефанова също трябва да носи отговорност. Поисщай и сметка, как се справя..!

Добавете Вашия коментар

TOP