„Пътно поддържане-Сандански” ЕООД спечели поръчки на Общината за 578 000 лв. за ремонт на улици

13 Април 2023 | 19:17
0 коментара
Общество
Благоевград
Пътно поддържане-Сандански” ЕООД спечели поръчки на Общината за 578 000 лв. за ремонт на улици

„Пътно поддържане – Сандански” ЕООД с управител Красимир Дуков подписа договор на стойност 306 000 лв. с Община Сандански за изграждане на улица и ВиК мрежа в града. Фирмата от Сандански бе единствен кандидат в конкурса, като има срок до 6 септември да изгради ВиК мрежа, пътна настилка, бордюри с 2 тротоара и още десетки строително-монтажни дейности, заложени в техническата спецификация.

„Пътно поддържане – Сандански” ЕООД е сред фирмите фаворити за ремонта на улици в община Сандански, като дружеството на Красимир Дуков е класирано на първо място за още две обществени поръчки. Със 100 точки от оценителната комисия то печели конкурса за ремонт на улица в санданското село Ново Делчево за 272 000 лв., като конкурентът му – благоевградската фирма „Пиринстройинженеринг“ ЕАД, е отстранена от надпреварата. Фирмата от Сандански е класирана на първо място и за друга обществена поръчка, обявена от общинската администрация.
С оферта 136 550 лв. на „Пътно поддържане – Сандански” ЕООД печели  ремонта на улица в село Дамяница, като другият кандидат – „Пиринстройинженеринг“ ЕАД от Благоевград, отпада с оферта от 145 000 лв. Комисията предлага на кмета Атанас Стоянов да сключи договор с дружеството и за ремонта на улицата в село Дамяница, което ще осигури на фирмата победител сумата от 714 550 лв. от трите поръчки. в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP