Пътни инциденти в Пиринско

15 Август 2023 | 18:14
0 коментара
Криминално
Благоевград
Пътни инциденти в Пиринско

Възрастен шофьор е предизвикал инцидент. 71-годишният шофирал "Опел Астра". Спрял за кратко и без да види преминаващ покрай него велосипедист отворил вратата на колата. Блъснал го на платното. Случаят е на улица „България“ в Петрич. Пострадал е 66-годишен петричанин. Получил е черепно-мозъчна травма. Транспортиран е за лечение в столична криника.

На кръстовище между улиците „Стара планина“ и „Св. св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев е ранена 16-годишна велосипедистка. Спускала се по наклон. не видяла пътен знак Б2 и продължавайки движението си се е блъснала в спрял на път с предимство лек автомобил „Мазда“. Момичето е пострадало с охлузвания в областта на главата и лявото коляно и е настанено за наблюдение в МБАЛ-Гоце Делчев.

Край санданското село Катунци автомобил „Фолксваген Голф“ с 19-годишен водач се е блъснал в крайпътен скат. Водачът на автомобила е пострадал с охлузни рани в областта на ръцете и краката и порезни рани в областта на главата, а 17-годишен пътник в него – с комоцио и охлузни рани в областта на главата. На водача на автомобила са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

Добавете Вашия коментар

TOP