Първи конфликти във VIP Brother! Луна и Кичка Бодурва се сдърпаха в кухнята

16 Септември 2015 | 07:08
0 коментара
Общество
Първи конфликти във VIP Brother! Луна и Кичка Бодурва се сдърпаха в кухнята

Време е VIP Съквартирантите да получат своите багажи. Част от жените са влезли с по 3-4 куфара, така че за тяхното изнасяне от Изповедалнята разчитат изцяло на помощта на мъжете.

Докато прибираше куфарите си под леглото, Светлана се опита да съблазни Деян с доста еротични пози и оскъдно бельо, но той стоически издържа на гледката и дори кавалерски отвърна поглед, усмихвайки се.

Моника сподели на Преслава, че силно се интересува от книги за духовното извисяване. Тя я запозна с теорията, че всеки мъж, с който жената прави секс, взима 7 години от енергията ѝ. „Затова ли толкова енергична изглеждам?”, пошегува се поп-фолк певицата. На мъжете пък може да им се бърка в енергията, а само в банковата сметка, философски заключи Моника.

 

В разгара на първата вечер Джорджано реши да позабавлява останалите Съквартиранти, като им изпее най-големия си хит „Купон”. Преслава и Светлана видяха в него едно притеснително и мило момче, а Люси обясни на големите естрадни звезди кой всъщност е той, на какво се дължи неговата популярност и колко му е хонорарът.

Докато повечето са на двора, фолк примата Луна поведе битка с климатика, молейки през няколко минути Big Brother да го спре. Накрая дори отиде в Изповедалнята, от притеснения да не се разболее. Big Brother използва момента, за да поговори с певицата. Тя веднага му припомни за случката с леглото, което и Кичка, и Луна припознаха като свое. Битката изгуби поп-фолк певицата „от респект към възрастта ѝ”, но явно историята се е запечатала дълбоко в съзнанието ѝ.

 

Претенциите на Луна продължиха и след нейното събуждане. Този път обаче драмата е с осветлението, което според нея я облъчва и нарушава енергийното ѝ поле. Ред е на няколко препоръки към всички – да се затваря тоалетната чиния и вратата; да се пуска водата дори и без да е ползвана тоалетната; да се пази тишина, когато певицата си почива. Тя не спести и критиката съм Светлана - че е облечена с потник без сутиен и така ѝ прозират зърната.

Пореден сблъсък между Кичка Бодурова и Луна. Поп-фолк певицата призна, че не готви и не мие, на което естрадната певица не ѝ остана длъжна и така се заформи лек словесен дуел. Първа бойното поле напусна Луна, но обидата я държа до късните часове на деня, когато всички се събраха да вечерят. Тя прецени, че не е получила вниманието, което заслужава и напусна демонстративно масата. Певицата излезе на двора, за да лее горчиви сълзи, докато пее народни песни.

 

Богданов влезе във ВИП къщата. Преслава му подаде ръка и се запозна с него, все едно го вижда за първи път. За да разплете докрай загадката, Big Brother извика фолк примата в Изповедалнята и й пусна видео записите, на които бившият футболист признава за връзката им.

Преслава категорично отрече да е виждала преди това Богданов. За да изясни създалата се ситуация, тя извика Пламен в двора. Какво си казаха, ще стане ясно в утрешния епизод.

Добавете Вашия коментар

TOP