Първи държавен детски турнир по художествена гимнастика се проведе в Симитли

02 Юли 2023 | 10:54
0 коментара
Спорт
Благоевград
Първи държавен детски турнир по художествена гимнастика се проведе в Симитли

В Симитли се проведе първият детски турнир по художествена гимнастика, който бе проведен под патронажа на кмета  Апостол Апостолов, КХГ "ПИРИН" и БФХГ.

 

Оказа се тясна залата намираща се в спортен комплекс „Арена“ - Симитли за всички участници, които днес се бореха за „Купа Симитли“.

 

Денят бе един малък празник за малките принцеси на Югозапада, които демонстрираха грация, красота и изящество в любимия спорт.

 

С много настроение, гордост и радост кметът на община Симитли Апостол Апостолов, както и депутатът Стефан Апостолов наблюдаваха спортното състезание.

 

Със силни аплодисменти децата бяха подкрепяни от своите родители, баби и дядовци, близки и приятели.

 

Над 250 бяха малките грации, които показаха с финес красиви художествени композиции.

 

Тазгодишното първо издание на детския турнир по художествена гимнастика „Купа Симитли“ се проведе под мотото "Цветовете на дъгата".

 

Г-жа Лидия Стоянова, която е с дългогодишен опит в художествената гимнастика, поздрави кметът на община Симитли Апостол Апостолов, за това, че им подаде ръка, затова, че повярва и подкрепи хубавата идея за едно прекрасно начало за девойките.

 

Носител на "Купа Симитли" стана отборът на " Гранд Сандански". Отличното представяне на участниците от Симитли донесе радост и удовлетворение на деца, родители и гости, положили старание през първата година от началото на дейността на клуба в града.

 

Поздравления на всички, взели участие в това невероятно изживяване! Бъдете устремени и преследвайте мечтите си!

 

















Добавете Вашия коментар

TOP